Witam. Chciałbym poznać wasze opinie, wrażenia i spostrzeżenia po instalacji nowej wersji GG. Ja od siebie dodam że dostrzegam kilka wad ale także dużo plusów.
Jedną z największych wad jest to że nie można uruchomić kolejnych profili po zamknięciu Listy Profili. Nie podoba mi się że za każdym razem gry najadę kursorem na jakiś kontakt to pojawia mi się ten kwadracik po lewej stronie. Nie mogę uruchomić także GaduRadia. Nie mam pojęcia dlaczego.
Jednym z największych dla mnie plusów jest nowy wygląd. Po instalacji byłem w szoku. Nowy wygląd nie wiele ma wspólnego ze starszymi wersjami. Do tego dochodzi możliwość wybory koloru skórki. Bardzo mi się podoba umiejscowienie ramki do zmian statusów. Podczas pisania mamy do wyboru bardzo dużo różnych czcionek, kolorów literek, kolorów tła.
Na samym końcu przypomnę że jest to dopiero wersja Beta i pod względem technicznym nie ma zbyt dużej rewelacji więc wieszanie lub błędy aplikacji mogą występować (kilka razy mi się już to zdarzyło). Bardzo chętnie poznam wasze opinie. Pozdrawiam.