TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Wasze sposoby na interes/sorabianie sie <lol2>

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Wasze sposoby na interes/sorabianie sie <lol2>

Postprzez kukaszr » 27 Lut 2006, 09:28

PostUA:

Właśnie szukam dodatkowego zarobku... Generalnie coś zeby zarobić a sie nie narobić. Może zna ktoś jakies hurtownie w pobliżu poznania albo cos gdzie mozna tanio kupic a drozej np. na allegro sprzedac ;)

Ja moge polecic: www.ecompol.pl -hurtownia gsm
pokowce po ,52 gr obudowy po 3 zł, mp3 playery 128 z wyswietlaczem 80zł.

Zastrzeżenia: Wszystekie ceny to netto, minimalne zamówienie 150 zł
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez Dan-D » 15 Mar 2006, 01:37

PostUA:

polecam skladanie dlugopisow albo toreb papierowych nie narobisz sie zabardzo a kaske masz
TuPac4Ever
Awatar użytkownika
Dan-D
Postujący
Postujący

Dołączenie: 06 Gru 2005, 05:49
Miejscowość: Ełk

Postprzez luck_j » 15 Mar 2006, 11:43

PostUA:

Ja mam taki sposób z jakiego sam korzystam, nie narobisz się, ale trochę czasu w weekendy głównie musisz poświęcić. Do rzeczy, na pewno macie w Poznaniu jakieś hipermarkety, jak są hipermarkety to są również promocje, degustacje itp. Możesz poszukać jakieś agencji, bądź pojedyńczych ludzi zajmujących się właśnie takimi promocjami i zarabiać od 6zł za godzinę. Ja mam teraz 7,5 +premia, za najlepszą sprzedaż w moich marketach. Oczywiście mówimy o sumach. Miałbyś większą stawkę godzinową niż niejeden pracownik fizyczny w jakiejś fabryce. Wystarczy pogadać z hostessami w marketach i wziąć od nich numery do ich pracodawców, podzwonić i pracować.
Awatar użytkownika
luck_j
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Mar 2006, 01:06

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]