Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
27 Lut 2006, 09:28
Właśnie szukam dodatkowego zarobku... Generalnie coś zeby zarobić a sie nie narobić. Może zna ktoś jakies hurtownie w pobliżu poznania albo cos gdzie mozna tanio kupic a drozej np. na allegro sprzedac
Ja moge polecic:
www.ecompol.pl -hurtownia gsm
pokowce po ,52 gr obudowy po 3 zł, mp3 playery 128 z wyswietlaczem 80zł.
Zastrzeżenia: Wszystekie ceny to netto, minimalne zamówienie 150 zł
15 Mar 2006, 01:37
polecam skladanie dlugopisow albo toreb papierowych nie narobisz sie zabardzo a kaske masz
15 Mar 2006, 11:43
Ja mam taki sposób z jakiego sam korzystam, nie narobisz się, ale trochę czasu w weekendy głównie musisz poświęcić. Do rzeczy, na pewno macie w Poznaniu jakieś hipermarkety, jak są hipermarkety to są również promocje, degustacje itp. Możesz poszukać jakieś agencji, bądź pojedyńczych ludzi zajmujących się właśnie takimi promocjami i zarabiać od 6zł za godzinę. Ja mam teraz 7,5 +premia, za najlepszą sprzedaż w moich marketach. Oczywiście mówimy o sumach. Miałbyś większą stawkę godzinową niż niejeden pracownik fizyczny w jakiejś fabryce. Wystarczy pogadać z hostessami w marketach i wziąć od nich numery do ich pracodawców, podzwonić i pracować.