TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Ważne Pytanie!

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Ważne Pytanie!

Postprzez Lipek » 04 Mar 2006, 22:36

PostUA:

Mam ważne pytanie czy program program mks i szczepionki które można ściągnąć z tej strony będą działać razem z NORTON PROFESSIONAL FIREWALL ???? prosze odpowiedźcie szybko
Lipek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Mar 2006, 22:33

Postprzez Hpest » 04 Mar 2006, 22:56

PostUA:

Niby dlaczego miał by NIE działać. Ale skoro masz już Zainstalowanego Firewall'a Nortona to dlaczego NIE doinstalujesz Norton'a Antywirus'a.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Lipek » 04 Mar 2006, 22:59

PostUA:

Ponieważ Norton anty wirus na maxa zamula a mam juz Avasta . Tylko właśnie sie pytam czy będzie dzaiłać bo przed formatem dysku miałem avasta i Nortona antywirusa i mi raz jedno nie działało a raz drugie :?

aHa i czy mi będzie wolniej net chodził jak będe miał teho fire wall ? bo ja ciągle gram w CoD'a i sie boje ze będe miał lagi :|
Lipek
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Hpest » 04 Mar 2006, 23:56

PostUA:

Ponieważ Norton anty wirus na maxa zamula a mam juz Avasta . Tylko właśnie sie pytam czy będzie dzaiłać bo przed formatem dysku miałem avasta i Nortona antywirusa i mi raz jedno nie działało a raz drugie

Ponieważ miałeś ŹLE skonfigurowane obydwa programy.
aHa i czy mi będzie wolniej net chodził jak będe miał teho fire wall ? bo ja ciągle gram w CoD'a i sie boje ze będe miał lagi

Zapory Ogniowe NIE spowalniają pracy Internet'u, chociaż To zależy od firewall'a i zawartości przeglądanych Stron, no i oczywiście konfiguracjii Firewall'a.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Lipek » 05 Mar 2006, 02:29

PostUA:

Ej znowu mam problem :| :x Ten Norton Firewall blokuje mi internet musze go blokować :x Jak zkonfigurować zebym mógł normalnie chodził po stronach ????:?
Lipek
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Mac » 05 Mar 2006, 02:43

PostUA:

Najlepiej zainstaluj zone alarma. Bo norton:
a)jest tempy
b)zamula
c)nie zna polskich trojanów i wirów (zone zna)
d)syf jakich żadko
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez Hpest » 05 Mar 2006, 11:57

PostUA:

Sam kożystam z Zone Alarm, więc Polecam.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]