Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Ważne Pytanie!

04 Mar 2006, 22:36

Mam ważne pytanie czy program program mks i szczepionki które można ściągnąć z tej strony będą działać razem z NORTON PROFESSIONAL FIREWALL ???? prosze odpowiedźcie szybko

04 Mar 2006, 22:56

Niby dlaczego miał by NIE działać. Ale skoro masz już Zainstalowanego Firewall'a Nortona to dlaczego NIE doinstalujesz Norton'a Antywirus'a.

04 Mar 2006, 22:59

Ponieważ Norton anty wirus na maxa zamula a mam juz Avasta . Tylko właśnie sie pytam czy będzie dzaiłać bo przed formatem dysku miałem avasta i Nortona antywirusa i mi raz jedno nie działało a raz drugie :?

aHa i czy mi będzie wolniej net chodził jak będe miał teho fire wall ? bo ja ciągle gram w CoD'a i sie boje ze będe miał lagi :|

04 Mar 2006, 23:56

Ponieważ Norton anty wirus na maxa zamula a mam juz Avasta . Tylko właśnie sie pytam czy będzie dzaiłać bo przed formatem dysku miałem avasta i Nortona antywirusa i mi raz jedno nie działało a raz drugie

Ponieważ miałeś ŹLE skonfigurowane obydwa programy.
aHa i czy mi będzie wolniej net chodził jak będe miał teho fire wall ? bo ja ciągle gram w CoD'a i sie boje ze będe miał lagi

Zapory Ogniowe NIE spowalniają pracy Internet'u, chociaż To zależy od firewall'a i zawartości przeglądanych Stron, no i oczywiście konfiguracjii Firewall'a.

05 Mar 2006, 02:29

Ej znowu mam problem :| :x Ten Norton Firewall blokuje mi internet musze go blokować :x Jak zkonfigurować zebym mógł normalnie chodził po stronach ????:?

05 Mar 2006, 02:43

Najlepiej zainstaluj zone alarma. Bo norton:
a)jest tempy
b)zamula
c)nie zna polskich trojanów i wirów (zone zna)
d)syf jakich żadko

05 Mar 2006, 11:57

Sam kożystam z Zone Alarm, więc Polecam.
Wyślij odpowiedź