TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

wczytywanie ip z pliku

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

wczytywanie ip z pliku

Postprzez fulus » 09 Maj 2008, 19:33

PostUA:

Witam

Poszukuje programu ktory pozwoli mi wczytywac numery IP i DNS z pliku. Korzystam z laptopa w dwoch miejscach i niestety mam w nich rozne stale IP (w kazdym miejscu inne), ktore musze zawsze ustawiac w wlasciwosciach karty sieciowej (LAN). Istnieje moze taki program ktory zamiast tego wklepywania pozwoli mi na wczytanie tych numerkow z pliku. A moze wiecie gdzie to sie wpisuje do rejestru, zawsze mozna by stworzyc jakis skrypt :)

Pozdrawiam
fulus
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Paź 2006, 23:18

Postprzez Spalek » 09 Maj 2008, 19:40

PostUA:

jest taki program np.HIDE IP tam pokazuje Twoje aktualne IP i IP zmienione [proxy] także możesz wejść na www.whatismyip.com i sprawdzić Swoje aktualne IP
Spalek
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Sty 2008, 23:02

Postprzez buzu » 09 Maj 2008, 21:47

PostUA:

Spalek Oj chyba nie o to kaman :D
Tu nie chodzi o ukrywanie ip tylko o dwa osobne ip w różnych miejscach i sieciach.
Myślę,że styknie w połączeniach sieciowych zrobić dwa oddzielne połączenia dla każdej sieci i w zaawansowanych włąściwościach karty ustawić wsio na auto albo enabled.
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]