TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

wdm vivo<<<!! prosze o pomoc

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

wdm vivo<<<!! prosze o pomoc

Postprzez misko » 03 Lut 2005, 18:51

PostUA:

mam problem mianowic juz probowalem instalowac drivers na 98 i na xp ciagle to samo >>po zainstalowaniu winfast pvr aplication i wlaczeniu zaladowaniu programiku pisze ze nie wychwytuje programikow telewizyjnych >cannot find any video capture device pozatym sprawdzalem w sprzecie moj komputer wlasciwosci...... same wykrzykniki cos jest nie tak moze mi ktos cos doradzic dodam ze mecze sie z tym juz od wiekow 2 lata moze nie tak intensywnie ale jakby nie mowic nie mam ciagle tych programow :/ pomozcie albo tu na forum alebo na gg:4806818 :cry:
misko
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Lut 2005, 18:43

Postprzez toudi » 04 Lut 2005, 09:27

PostUA:

Jak męczysz się z tym od dwóch lat to teraz po wszystkim. Tak to byś dał kompa do serwisu i już. Zrobiliby i po wszystkim. Jak masz same wykrzykniki to albo masz sprzęt uszkodzony, albo masz złe sterowniki.
toudi
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sty 2005, 08:22

Postprzez misko » 04 Lut 2005, 14:55

PostUA:

sluchaj a sa moze jeszcze jakies inne programki czy cos podobnego wogole istnieje .... jak tak to prosilbym o nazwe a najchetniej linki (przypominam chodzi o program odbioru wizji z telewizora na komputer )
moze jednak te dwa lata okaza sie slusznym poswieceniem....
misko
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Lut 2005, 18:43

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]