TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Wentylator do karty graficznej.

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Wentylator do karty graficznej.

Postprzez Drusss » 30 Paź 2006, 01:16

PostUA:

Mam karte Graficzna Radeon 9550, 256 mb i musze do nie j kupic wentylatorek i mam pytanie, czy to bedzie bez róznicy jaki ja kupie wentylator czy musze sie kierowac jaimis wymaganiamy lub czyms takim ??karta ma tylko wentylator, nie ma radiatora.

moja karta wyglada tak samo jak ta : http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=209
Drusss
Postujący
Postujący

Dołączenie: 14 Lip 2005, 19:13

Postprzez destyny » 30 Paź 2006, 01:21

PostUA:

Jak odkrecisz te 3 srubeczki to wyjdzie Ci sam wentylator radiatorek zostanie , wiec ciezko Ci bedzie kupic okragly wentylatorek. Bedziesz msiał kupic radiator i wentyalor , no chyba ze jakims cudem przymocujesz wentylator do ograglego radiatora :) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez wonski » 30 Paź 2006, 16:04

PostUA:

Zobacz na allegro może ktoś ma, a jak nie to idź do sklepu komputerowego i tam zakup, napewno bedą mieli. Ważnie żeby było odpowiednie napięcie, połączenie i żeby śróbki pasowały
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez Mac » 30 Paź 2006, 21:31

PostUA:

vga silencer i z głowy 3 dychy kostuje. Tylko kup taki żeby ci pasił.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]