![n :P](https://forum.instalki.pl/images/smilies/003.gif)
UA:
UA:
Dawid255151 napisał(a): po wiec
UA:
Ponton napisał(a):A jak płyta główna to nie dam rady sprawdzić tego samemu a tym bardziej naprawić prawda?
UA:
destyny napisał(a):Dawid255151 napisał(a): po wiec
Nie chce się czepiać ale jak na 24lata, Twoje wypowiedzi są poniżej krytyki.
Wydaję Mi się też że jak zanosi się sprzęt do fachowca to mówi Mu się objawy i nie trzeba Mu mówić na co ma zwracać uwagę.
Mi to nie wygląda na jakiegoś wirusa a raczej na sypiącą się płytę główną bądź zasilacz, pewnie zaczyna się ciąć wtedy kiedy brakuje Mu prądu.....
UA:
Dawid255151 napisał(a):.....zwróć uwagę na poprzednie posty co informatyk mu mówił,a potem się czepiaj.
Mistrzem ortografii, interpunkcji i stylistyki pisania to Ja też nie jestem ale mówisz(a raczej piszesz) że masz 24lata i piszesz "po wiec" zamiast "powiedz" to chyba przesada......Dawid255151 napisał(a):po wiec
Ponton napisał(a):A jeśli to zasilacz to nie można hmmm zmniejszyć jego poboru mocy poprzez odłączenie czegoś ?
UA:
Ponton napisał(a):@up
A jakbym odłączył wszystko naraz?
Pozdrawiam
UA:
UA:
Ponton napisał(a):W ogóle to się zastanawiam jak mi już kompa naprawią nad instalacją Linuxa ale podobno trudno się przyzwyczaić.
Ponton napisał(a):No tyle to wiem, aż takim laikiem nie jestemTylko po prostu myślałem że to zmniejszy pobór prądu i zlikwiduje problem , ale chyba chodzi o to że zasilacz nie trzyma napięć i nie pomoże tu odłączanie urządzeń albo płyta główna się sypie?
Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników