TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam ADM Athlona(tm)XP2200+ 1,79GHz i bardzo głośny wętylator prosze doradżcie jaki mam dobrać i gdzie na necie znajde i od ilu dB powinien być cichy z góry dziekuje.
jaki masz na to fundusz ??
ja bym polecał ci pentagram freezone qvc 80+ cu za 85 zł
o założenie popros w jakims sklepie możesz proca ukruszyć albo krzywo ząłozyc i go spalic
Są też wyciszenia do wentylatorów wtedy koszt tego wyniesie cię troche taniej ale pierw spróbuj wentylator przeczyścić dolać oleju(czy tam coś takiego) przeczyścić to coś naczym jest zamontowany wiatraczek i zobacz jak wtedy będzie działać
wojtas1125554 napisał(a):ale pierw spróbuj wentylator przeczyścić dolać oleju(czy tam coś takiego) przeczyścić to coś naczym jest zamontowany wiatraczek i zobacz jak wtedy będzie działać
kretynizm nic nie pomoże.
@wojtas1125554
widziałes ty kiedy wentylator na procku??
rozbierałes go kiedyś??
nie ma szans żeby olej wlac a kurzem raczej nie zajdzie