TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

wielki problem

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

wielki problem

Postprzez tadeusz1978 » 02 Wrz 2008, 17:06

PostUA:

kupiłem sobie laptopa z widowsem xp prawie 15 miesięcy temu wszystkie programy mam legalne. Niedawno pojawił mi sie komunikat na pulpicie ze padłem ofiarą sfałszowania oprogramowania a chodzi o widowsa xp posiadam płytę instalującą klucz naklejony na obudowę kompa i nie wiem co mam zrobić.
tadeusz1978
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Sty 2008, 20:49

Re: wielki problem

Postprzez murarz777 » 02 Wrz 2008, 17:10

PostUA:

Skoro masz oryginała (możesz to udowodnić) to oczywiście nie zostaje Mi nic innego jak skierować Cię do Microsoftu w celu uzyskania pomocy
http://support.microsoft.com/gp/oemsupport
Znam przypadki że z komputerem były sprzedawane nielegalne kompie Windows mam nadzieję ze na coś takiego się nie nadziałeś :P
Na tej stronce co Ci dałem poszukaj telefonu do MS albo wyślij formularz
Pozdro
P.S
Taka zasada płacisz -wymagasz, nie ma co się bać pisać do wsparcia technicznego
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Re: wielki problem

Postprzez Dawid255151 » 02 Wrz 2008, 18:53

PostUA:

kolega miał taki sam komunikat bo nie zarejestrował windowsa i to jest traktowane jako pirat, uratowało go zarejestrowanie ;-)

P.S Oczywiście kolega miał oryginała.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]