TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

wielki problem

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

wielki problem

Postprzez dyletant komputerowy » 07 Kwi 2006, 20:14

PostUA:

Może to wyda się głupim pytaniem, ale nie wiem czemu nie mogę odtwarzać na moim komputerze( pamięć RAM 512) takich krótkich wiadomości video zamieszczonych na portalach internetowych np teledyski, wiadomości cnn?Z góry dzięki za pomoc, bo tak jak się domyślacie rzeczywiście jestem kompletnym dyletantem komputerowym niestety:(
dyletant komputerowy
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Kwi 2006, 20:07

Postprzez hubix » 07 Kwi 2006, 20:33

PostUA:

Spróbuj zainstalować Macromedia Shockwave Player http://www.macromedia.com/downloads/
Awatar użytkownika
hubix
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Maj 2005, 22:17
Miejscowość: ty się nazywasz???

Postprzez Arexe » 09 Kwi 2006, 20:29

PostUA:

tu nie chodzi o ramy. ja mam tylko 256 ram i moge odtwarzac krotkie filmiki. nie masz jakichs pluginow
Awatar użytkownika
Arexe
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 3

Postprzez niunka » 09 Kwi 2006, 20:54

PostUA:

Zainstaluj kodeka RealAlternative,do przegladania filmow na necie potrzebyn ci jest RealPlayer,do niektorych QuickTimePlayer,bo chyba o to chodzi :?
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]