TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Win RAR

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Win RAR

Postprzez Dan-D » 16 Lut 2006, 02:16

PostUA:

Elo mam problem sciagnelem se tego Commandosa 2 (wreszcie) i teraz jak na złosc jakis chu* zrobil haslo na plikach win rar i nie moge tego rozpakowac please czy macie albo znacie stronke lub soft ktory umozliwi mi w prosty i w miare szbki sposob hasełko do tego ?? (jak cos to program freeware bo wiem ze istniejo programy takiego typu ale są shareware i mozna odblokowac hasla tylko na 2 litery :evil: ) z gory wielki THX i POZDRO
TuPac4Ever
Awatar użytkownika
Dan-D
Postujący
Postujący

Dołączenie: 06 Gru 2005, 05:49
Miejscowość: Ełk

Postprzez manius23 » 16 Lut 2006, 10:14

PostUA:

W forum jest taka opcja "szukaj" jest to swietne na rzedzie zwlaszcza dla osob nowo dolaczajacych warto z nej korzystac bo potem jest tak tematow dotyczacych tego samego problemu jest wiecej niz innych mam na mysli to ze temat juz byl.A oprocz tego jest jeszcze google ktore tez nie gryzie i dla chcacego wszystko da sie znalezc.

http://www.instalki.pl/forum/viewtopic. ... +rar+haslo
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez Dan-D » 16 Lut 2006, 23:49

PostUA:

wielkie dzieki pozdro ale jak cos to uzywalem SZUKAJ i niestety nic nie znalazlo (pewnie jestem nie uwazny) ale ok spoko narqa
TuPac4Ever
Awatar użytkownika
Dan-D
Postujący
Postujący

Postprzez kukaszr » 22 Lut 2006, 10:44

PostUA:

Moje uwagi:

1 -szukanie na wyszukiwarce ...po wpisaniu elementów: "
"jak+założyć+radio+internetowe" wyszkoły mi 2144 wyniki! jak dla mnie znalezienie czegoś przez wyszukiwarke to na dłuższą mete syzyfowa praca...

2 -program: "Advanced RAR Password Recovery" -plik 64mb zabezpieczony chasłem otwiera 3.5 h!!!! Troche za dużo... jeszcze go nie otwarłem ;) Ma ktoś jakiś inny program?
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez Dan-D » 24 Lut 2006, 01:15

PostUA:

to jeszcze nic ja mam te pierdzielone Commandos 2 i to wazy 1.81 GB MA KTOS LINKA DO TEGO PIE*RZ*NE*O łamacza hasła ?? tylko zeby to nie byl zaden shareware .... PLEASE !!!!!!!!!!!!!!
TuPac4Ever
Awatar użytkownika
Dan-D
Postujący
Postujący

Postprzez czajek » 24 Lut 2006, 18:16

PostUA:

Dan-D napisał(a):to jeszcze nic ja mam te pierdzielone Commandos 2 i to wazy 1.81 GB MA KTOS LINKA DO TEGO PIE*RZ*NE*O łamacza hasła ?? tylko zeby to nie byl zaden shareware .... PLEASE !!!!!!!!!!!!!!

Advanced archive password recovery:
http://www.internetstandard.pl/ftp/638/ ... 02.11.html
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]