TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

winamp nie zapamietuje kolejnosci plikow po otwarciu

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

winamp nie zapamietuje kolejnosci plikow po otwarciu

Postprzez beznazwowy » 22 Lut 2014, 00:21

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0

Witam, problem być może drobnostka, ale mi to trochę już uciążliwe się robi. Ostatnio na dobre przesiadłem się na laptopa, zgrałem wszystkie swoje programy, pliki itp, system ładnie wgrany (xp - ten sam był na komputerze). I mi troszkę jedna sprawa przeszkadza coraz bardziej, po kliknięciu na ikonkę "otwórz pliki" w winampie (ikonka która jest na lewo od PL czyli edytorze playlisty) i wejściu na dane pliki do odtworzenia, za każdym razem muszę na nowo je układać po swojemu. W ogóle nie może mi zapamiętać ustawienia po kliknięciu na dany folder, prawą myszką "rozmieść ikony według -> nazwa", nie ma tego charakterystycznego "zaptaszkowania". Nie wiem czy to pomoże, ale mam od zawsze w opcjach folderów zaznaczone "zapamiętaj ustawienia wyświetlania każdego folderu". W czym może być wina?

system to XP Pro s Service Packiem 3, Winamp w wersji 5.093 - i nie śni mi się żadna aktualizacja winampa w razie czego

jakieś porady?

aha i w ccleanerze chyba mam wszystko dobrze zaznaczone

byłbym wdzięczy za choć najmniejsze zainteresowanie się tematem
beznazwowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Sie 2006, 14:25

Re: winamp nie zapamietuje kolejnosci plikow po otwarciu

Postprzez Pangia » 22 Lut 2014, 19:10

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3

W zakładce Programy w CCleanerze odptaszkuj Winampa. No i zrób sobie normalną playlistę do otwierania, to nie będzie ci psuło kolejności plików.
Pangia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 27 Wrz 2009, 11:16
Pochwały: 10

Postprzez beznazwowy » 24 Lut 2014, 17:28

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0

mi normalna playlista nie potrzebna poniewaz odtwarzam pojedyncze pliki i to rzadko, mimo to przeszkadza mi ze zawsze musze segregowac kazdy folder i pliki w nim. cclaner nie pomogl niestety
beznazwowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Sie 2006, 14:25

Postprzez Pangia » 25 Lut 2014, 13:33

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3

No to daj screeny tego CCleanera, może coś masz za dużo pozaznaczane.
EDIT: A, dobra, nowy temat założyłeś, to ok, rób co ci tam Mati zaleca.
Pangia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 27 Wrz 2009, 11:16
Pochwały: 10

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]