Logi, zabezpieczenie komputera, danych. Programy antywirusowe antyspyware, firewall itp.
Regulamin forum
1. Każdy temat powinien odzwierciedlać treść wątku.
2. W przypadku wklejania logów; należy je wykonać od razu przynajmniej z dwóch narzędzi:
FRST oraz z
GMER3. Wszelkie logi proszę publikować na przeznaczonych do tego stronach a w poście wklejać tylko link.
4. Nie wskazane jest skracanie logów, należy wkleić cały - od początku, do końca.
5. Nie wskazane jest podczepianie się do tematów innych użytkowników - proszę założyć nowy temat w dziale
Bezpieczeństwo, ułatwi to pomoc sprawdzającemu.
6. Osoby nie posiadające odpowiedniej wiedzy, nie powinny sprawdzać logów, ponieważ grozi to poważnym uszkodzeniem systemu lub aplikacji zainstalowanych na komputerze.
7. Należy dokładnie opisać problem, występujące objawy oraz wszelkie podjęte działania.
8. Każdy skrypt jest unikatowy, napisany dla każdego przypadku z osobna, więc nie może być stosowany przez innych.
9. W przypadku zamieszczenia zrzutu ekranu (screenshot'a) proszę korzystać z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć.
24 Lip 2007, 16:49
Gdy właczam jakoms gre pakazuje mi sie jakis komunikat
Wystopił błąd w skrypcie na tej stronie
Wiersz 461
Znak 13
Błąd Nieprawidłowa wartosc własciwosci
Kod 0
URL
http://www.winamp.com/update/client/notice.php
cos takiego nie wiem co mam zrobic prosze o pomoc takie cos wyskakuje mi
tylko przy uruchamianiu gier
24 Lip 2007, 17:27
Zainstaluj/przeinstaluj najnowszą wersję Winampa.
24 Lip 2007, 17:48
To nic nie daje.
24 Lip 2007, 17:53
Przed uruchomieniem gry daj Ctrl+Alt+Del i zakończ proces "winamp.exe"
01 Sie 2007, 16:03
Dobrze, że temat nie został zamknięty, bo u mnie wystąpił podobny problem...
Też błąd skryptu programu Internet Explorer (przy okazji, używam Firefox

) Po uruchomieniu Winamp'a, wyskakuje coś takiego:
Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie
Wiersz: 2
Znak: 1
Błąd: nieprawidłowy znak
Kod: 0
URL: http://www.winamp.com/bin/om/tv/
Czy chcesz kontynuować uruchamianie skryptów na tej stronie?
Tak / Nie
W efekcie nie mam żadnych programów radiowych czy tv.
Odinstalowałem już raz program, z powrotem zainstalowałem, ale problem się powtarza... Co robić?
18 Sie 2007, 23:06
Stempel napisał(a):Dobrze, że temat nie został zamknięty, bo u mnie wystąpił podobny problem...
Też błąd skryptu programu Internet Explorer (przy okazji, używam Firefox

) Po uruchomieniu Winamp'a, wyskakuje coś takiego:
Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie
Wiersz: 2
Znak: 1
Błąd: nieprawidłowy znak
Kod: 0
URL: http://www.winamp.com/bin/om/tv/
Czy chcesz kontynuować uruchamianie skryptów na tej stronie?
Tak / NieW efekcie nie mam żadnych programów radiowych czy tv.
Odinstalowałem już raz program, z powrotem zainstalowałem, ale problem się powtarza... Co robić?
---------------------------------
mam ten sam problem moze ktos pomoze???robilem juz wszystko.....odinstalowalem winampa ,zainstalowalem nowego,nowa java,na no zainstalowalem internet explorer,auto pacher,wylaczyłem, debugowanie ....
19 Sie 2007, 09:45
wyczyść rejestr jeszcze
19 Sie 2007, 12:14
dokladnie,przeczysc komp z plikow zostawionych przez winampa,najpierw(po odinstalowaniu) opcja szukaj,potem wpisz winamp w obydwie rubryki,zaznacz zaawansowane szukanie ,wykasuj wszystko co znajdzie.
popraw jeszce ccleanerem,jesli go masz(polecam),jesli wiesz co robic, uzyj j16 ,by przeczyscic rejestr,jesli nie masz pojecia,lepiej zostaw to w spokoju,mozesz cos zepsuc
powinno pomoc,powodzenia