TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Winamp - Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie

Logi, zabezpieczenie komputera, danych. Programy antywirusowe antyspyware, firewall itp.
Regulamin forum
1. Każdy temat powinien odzwierciedlać treść wątku.
2. W przypadku wklejania logów; należy je wykonać od razu przynajmniej z dwóch narzędzi: FRST oraz z GMER
3. Wszelkie logi proszę publikować na przeznaczonych do tego stronach a w poście wklejać tylko link.
4. Nie wskazane jest skracanie logów, należy wkleić cały - od początku, do końca.
5. Nie wskazane jest podczepianie się do tematów innych użytkowników - proszę założyć nowy temat w dziale Bezpieczeństwo, ułatwi to pomoc sprawdzającemu.
6. Osoby nie posiadające odpowiedniej wiedzy, nie powinny sprawdzać logów, ponieważ grozi to poważnym uszkodzeniem systemu lub aplikacji zainstalowanych na komputerze.
7. Należy dokładnie opisać problem, występujące objawy oraz wszelkie podjęte działania.
8. Każdy skrypt jest unikatowy, napisany dla każdego przypadku z osobna, więc nie może być stosowany przez innych.
9. W przypadku zamieszczenia zrzutu ekranu (screenshot'a) proszę korzystać z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć.

Winamp - Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie

Postprzez murarz777 » 24 Lip 2007, 16:49

PostUA:

Gdy właczam jakoms gre pakazuje mi sie jakis komunikat
Wystopił błąd w skrypcie na tej stronie

Wiersz 461
Znak 13
Błąd Nieprawidłowa wartosc własciwosci
Kod 0
URL http://www.winamp.com/update/client/notice.php

cos takiego nie wiem co mam zrobic prosze o pomoc takie cos wyskakuje mi
tylko przy uruchamianiu gier :( :( :( :( :( :sad: :sad: :sad:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez slake1 » 24 Lip 2007, 17:27

PostUA:

Zainstaluj/przeinstaluj najnowszą wersję Winampa.
Awatar użytkownika
slake1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 22 Lip 2007, 16:01

Postprzez murarz777 » 24 Lip 2007, 17:48

PostUA:

To nic nie daje.
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Bozz » 24 Lip 2007, 17:53

PostUA:

Przed uruchomieniem gry daj Ctrl+Alt+Del i zakończ proces "winamp.exe"
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez murarz777 » 24 Lip 2007, 17:57

PostUA:

dziekuje to pomoglo kazdy dostaje plusa prosze o zamkniecie tematu :D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Stempel » 01 Sie 2007, 16:03

PostUA:

Dobrze, że temat nie został zamknięty, bo u mnie wystąpił podobny problem...
Też błąd skryptu programu Internet Explorer (przy okazji, używam Firefox :?) Po uruchomieniu Winamp'a, wyskakuje coś takiego:

Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie
Wiersz: 2
Znak: 1
Błąd: nieprawidłowy znak
Kod: 0
URL: http://www.winamp.com/bin/om/tv/

Czy chcesz kontynuować uruchamianie skryptów na tej stronie?
Tak / Nie

W efekcie nie mam żadnych programów radiowych czy tv.
Odinstalowałem już raz program, z powrotem zainstalowałem, ale problem się powtarza... Co robić?
Stempel
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Maj 2006, 12:56
Miejscowość: S-ko-Kam.

Postprzez lalibre » 18 Sie 2007, 23:06

PostUA:

Stempel napisał(a):Dobrze, że temat nie został zamknięty, bo u mnie wystąpił podobny problem...
Też błąd skryptu programu Internet Explorer (przy okazji, używam Firefox :?) Po uruchomieniu Winamp'a, wyskakuje coś takiego:

Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie
Wiersz: 2
Znak: 1
Błąd: nieprawidłowy znak
Kod: 0
URL: http://www.winamp.com/bin/om/tv/

Czy chcesz kontynuować uruchamianie skryptów na tej stronie?
Tak / Nie

W efekcie nie mam żadnych programów radiowych czy tv.
Odinstalowałem już raz program, z powrotem zainstalowałem, ale problem się powtarza... Co robić?

---------------------------------
mam ten sam problem moze ktos pomoze???robilem juz wszystko.....odinstalowalem winampa ,zainstalowalem nowego,nowa java,na no zainstalowalem internet explorer,auto pacher,wylaczyłem, debugowanie ....
lalibre
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Sie 2007, 22:58

Postprzez CREAMTEAM » 19 Sie 2007, 09:45

PostUA:

wyczyść rejestr jeszcze
CREAMTEAM
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Lut 2007, 15:20

Postprzez belladona123 » 19 Sie 2007, 12:14

PostUA:

dokladnie,przeczysc komp z plikow zostawionych przez winampa,najpierw(po odinstalowaniu) opcja szukaj,potem wpisz winamp w obydwie rubryki,zaznacz zaawansowane szukanie ,wykasuj wszystko co znajdzie.
popraw jeszce ccleanerem,jesli go masz(polecam),jesli wiesz co robic, uzyj j16 ,by przeczyscic rejestr,jesli nie masz pojecia,lepiej zostaw to w spokoju,mozesz cos zepsuc
powinno pomoc,powodzenia
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Paź 2006, 00:36
Miejscowość: Edinburgh

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]