TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Gdy uruchamiam kompa dojdzie on do ekranu win Xp i uruchomi się ponownie oraz podczas pracy w windows często wiesza mi sie explorer...z czym to może być związane i czy można to rozwiązać bez format C:...moja płyta główna AsRock k7vt2 win xp sp2 athlon Xp 2000+@2400+ 2x256 DDR Seagate 80 GB +Seagate 40 GB...z góry dziękuję za pomoc
Czytałem że jest taki wirus który tak właśnie często nie dopuszcza do uruchomienia i od razu restart. Jakby udało ci się wejść do kompa to w pierwszej kolejności przeskanuj kompa antywirem, no i jeszcze zmień dla bezpieczeństwa przeglądarke no bo IE często ma luki.
Tzn komp sie restaruje tylko raz i później już normalnie działa...wszystko jest ok..używam avasta4.6 nic nie wykrył..a w rejestrze co trzeba zrobić?
i co powiecie o tym problemie z explorerem...ale nie przeglądarką(używam opery) tylko systemowym przy preglądaniu folderów często się wiesza..pozdro
Trochę samodzielnośći, Funkcją szukaj tez Istnieje więc Używaj jej, wkońcu do tego służy. Rejestr Systemu oczyść programem jv16 PowerTools 2005 1.5.1.311 PL - Ładny i prostyw obsłudze Interfejs W dodatku w języku polskim.
Po tym wszystkim przydała By się także Świeża wersja Windows'a, Zrób reinstall'kę Systemu I odpisz czy już OK.