TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Winda98

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Postprzez !.D@w!d.! » 11 Cze 2007, 18:03

PostUA:

Hello :wink:
Nie będe otwierał nowego tematu bo po co :roll:
Bozz" robiłem partitionem magic tak jak mi kazałes.Robie partycje okej "Apply" -> restart. Po restarcie powinna ta partycja być ale jej nie ma :o :roll: Co jest grane ? BTW : partycja pod Linuxa - Ext2 - 3 miejsce jest ... Ale tej partycji nie ma w mój komputer, lecz w PM jest :o FOTKA Pomóżcie. :roll: :roll:
!.D@w!d.!
Postujący
Postujący

Dołączenie: 31 Lip 2006, 20:17
Miejscowość: Cz-ń

Postprzez Bozz » 11 Cze 2007, 18:19

PostUA:

Hmm... To może być przyczyną:
Wersja 60-dniowa. Operacje wykonywane za pomocą oprogramowania nie są wykonywane w rzeczywistości.

Spróbuj z pełną wersją i zobaczymy czy będzie to samo
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez !.D@w!d.! » 11 Cze 2007, 21:15

PostUA:

Ehhh to moze powiesz mi gdzie ten serial wpisac :roll: Bo ja naprawde nie wiem gdzie :shock:
!.D@w!d.!
Postujący
Postujący

Dołączenie: 31 Lip 2006, 20:17
Miejscowość: Cz-ń

Postprzez Mefisto » 13 Cze 2007, 17:03

PostUA:

Tego nie czaje do końca ale zauważyłem że typy partycji twoich dysków to NTFS i masz mały problem bo Windows 98 nie odczytuje partycji typu NTFS będziesz musiał zmienic z NTFS na FAT32, możesz to zrobic formatując dyski (wtedy ci to zajmie góra 10 min) bądź Partition Managerem bez formatowania (wtedy to może dośc trochę potrwac). Aby to zrobic Partition Managerem musi byc on zarejestrowany ;]
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Poprzednia

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]