TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Kiedys kupilem oryginalnego win2000 ale podczas przeprowadzki zaginela mi od niego plyta. Teraz chce przeinstalowac system i9 tu jest problem bo mam cd key ale nie mam plyty, dlatego też sciągnołem plyte z neta ale ona ma rozszerzenie .iso i nie potrafię zrobić z tego bootowalnej plytki prosze o pomoc
nie działa robiłem jak kazaliście ale to nic nie dało bo jak bootuje z płytki to wychodzi komunikat żebym włożył płytę z labelem Windows 2000 professional
Mój kumpel pożyczył mi płytę z win 2000 ale pliki na niej sa w formacie raw i w ogóle jej nie widzi ? co teraz
zrobiłem tak jak kazałeś i system zaczął się instalować, ale podczas instalacji wyskakuje błąd że niemoże odnaleźć plików. To chyba obraz płyty który ociągnąłem jest niepełny. Chyba muszę ściągnąć jakiś inny obraz