Punktów przywracania systemu nie posiadam wyłączyłem na samym początku na XP podobnie zrobiłem gdzieś kiedyś wyczytałem, że tam wirusy tez mogą się zagnieździć więc usunąłem punkty przywracania systemu.
Pytanie nie chce mi się zakładać nowego tematu a dotyczy to Windows7 mam na dysku takie coś:
http://chomikuj.pl/Image.aspx?id=1077437932mogę powiedzieć, że Dysk HP Re-covery, Dysk HP TS, Dysk System Z oraz jakiś dysk Q na którym jest ten office 2010 udało mi się ukryć i w mój komputer wyświetla mi się tylko Dysk C i Dysk D, sprawa dotyczy tego jeśli będę chciał zrobić format to jak mam to zrobić, czy w czasie formatu stracę wszystkie dane z dysku D, na którym mam zdjęcia i inne dokumenty ogólnie dane prywatne, dysku C mi nie żal wiadomo format. Jakim programem to wykonać interesuje mnie darmowy tylko. Prosiłbym o instrukcję jeśli do programu i czynności, które muszę wykonać w czasie formatu. Sprawa dotyczy tego poniżej komputera:
Dane Mojego Laptopa:
Pentium T4500, LCD : 15,6", RAM: 4GB, HDD: 320GB, Intel GMA X4500 - 128, Windows 7 HP 64 bit,