TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Windows 8: Change the folder or file name of

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Windows 8: Change the folder or file name of

Postprzez Majszyn » 12 Gru 2012, 08:32

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:17.0) Gecko/20100101 Firefox/17.0

Witam, otóż chce zainstalować Windows 8 przez kartę kredytową. Więc wszystko tam robię aż w końcu zamiast w instalatorze to w Firefoxie wyświetla się takie coś czyli strona I tam pisze Change the folder or file name of C:\ Program data on drive C.
Nie wiem co zrobić. Help
Mój komputer to :
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual
Core Processor 3800+
2.01 GHz. 1.00 GB RAM
Majszyn
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Gru 2012, 08:26

Re: Windows 8: Change the folder or file name of...

Postprzez marekszym8 » 12 Gru 2012, 10:37

PostUA: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.0; Windows NT 6.1; Trident/6.0)

Ja na twoim miejscu wcale bym nie zawracał sobie głowy z zainstalowaniem Windowsa 8 gdyż ma jeszcze zbyt dużo luk no i jest zbyt ciężki do obsługi , lecz jeżeli tak ci zależy to proszę ściągnij do folderu najlepiej pobrane pliki bezpośrednio przez ,,INTERNET EXPLORER'' na pewno będzie to plik obrazu dysku po czym wypalisz go na płycie i dopiero z niej wgrasz ten system poza tym pobierz ;,,Asystent-Upgarde Windowsa 8 pozwoli ci w płynniejszej instalacji ,ze strony ,,Micro-Softu'' ,lecz pomyśl zanim zainstalujesz ja bym zainstalował na nowo utworzonej partycji lub dysku wirtualnym ,po to by można było bez żadnych przeszkód odinstalować i co ważniejsze to nierób uaktualnienia na przykład do ,,Windowsa 7 bo szybko rozwalisz cały system jak to mówią .No i to pobierz sobie pasek menu z opcją włączania i wyłączania systemu,to tyle z mojej strony powodzenia w obsłudze tej 8 .
marekszym8
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Gru 2012, 09:55

Re: Windows 8: Change the folder or file name of

Postprzez Majszyn » 12 Gru 2012, 20:36

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:17.0) Gecko/20100101 Firefox/17.0

Dasz link ? :D
Majszyn
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Gru 2012, 08:26