Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
12 Gru 2012, 08:32
Witam, otóż chce zainstalować Windows 8 przez kartę kredytową. Więc wszystko tam robię aż w końcu zamiast w instalatorze to w Firefoxie wyświetla się takie coś czyli strona I tam pisze Change the folder or file name of C:\ Program data on drive C.
Nie wiem co zrobić. Help
Mój komputer to :
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual
Core Processor 3800+
2.01 GHz. 1.00 GB RAM
12 Gru 2012, 10:37
Ja na twoim miejscu wcale bym nie zawracał sobie głowy z zainstalowaniem Windowsa 8 gdyż ma jeszcze zbyt dużo luk no i jest zbyt ciężki do obsługi , lecz jeżeli tak ci zależy to proszę ściągnij do folderu najlepiej pobrane pliki bezpośrednio przez ,,INTERNET EXPLORER'' na pewno będzie to plik obrazu dysku po czym wypalisz go na płycie i dopiero z niej wgrasz ten system poza tym pobierz ;,,Asystent-Upgarde Windowsa 8 pozwoli ci w płynniejszej instalacji ,ze strony ,,Micro-Softu'' ,lecz pomyśl zanim zainstalujesz ja bym zainstalował na nowo utworzonej partycji lub dysku wirtualnym ,po to by można było bez żadnych przeszkód odinstalować i co ważniejsze to nierób uaktualnienia na przykład do ,,Windowsa 7 bo szybko rozwalisz cały system jak to mówią .No i to pobierz sobie pasek menu z opcją włączania i wyłączania systemu,to tyle z mojej strony powodzenia w obsłudze tej 8 .