TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Windows Live Messenger - Błąd z połączeniem

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Windows Live Messenger - Błąd z połączeniem

Postprzez k0rdian » 28 Cze 2007, 22:17

PostUA:

Witam.
Mam problem z komunikatorem, a dokładniej z logowaniem.
Mam odblokowane porty, wylaczone firewall'e, połączenie sprawne a mimo to wyskakuje mi poniższy błąd podczas logowania. Zalogowałem sie raz dzisiaj, a jak sie wylogowalem to juz nie moglem zalogowac sie spowrotem:

[obrazek nie jest już dostępny]

Prosiłbym, żeby nie podawać linków z google.pl bo juz przestudiowalem to i wszystko wydaje sie byc prawidlowo. Proszę o konkretną odpowiedź, dlaczego tak jest i jak to naprawić.
Męcze sie juz z tym dlugo. Pisalem na dwóch forach i nikt nie potrafił pomóc mi rozwiązać problemu.
k0rdian
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Cze 2007, 22:10

Postprzez adas2333 » 10 Wrz 2007, 21:54

PostUA:

sprawdzi w Zaporze ogniowej, podaj jakiej wersji używasz
adas2333
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Lip 2007, 22:37
Miejscowość: Jarocin

Postprzez buzu » 11 Wrz 2007, 00:06

PostUA:

W jakiej wersji masz Internet Explorer ?
Musi być 6 z sp1.
Wyłącz zaporę windows najlepiej w usługach >PPM na usługę (Zapora Systemu Windows)>>właściwości>>typ uruchomienia >>wyłączony.
I jak masz jeszcze innego firewalla to go wyłącz albo utwórz regułę dla WLM.
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]