TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Windows Movie Maker - problem z zapisywaniem pliku filmowego

Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.

Windows Movie Maker - problem z zapisywaniem pliku filmowego

Postprzez Lady Sylwia » 31 Sie 2007, 14:37

PostUA:

Mam taki problem. Podkładam muzykę, clipy i wszystko jest w porządku. Kiedy jednak che je zapisac jako film to sie nie da. Ze zdjeciami kiedys mi się udawało. Jestem po formacie. Przedtem tez miałam taki problem i jeden koleś przesłał mi : sld.codec.pack.basic.2.1 . Wtedy działało. Teraz (wciąż mam to na poczcie) ściagam go znowu. Ale zamiast ikonki do zainstalowania pokazuje mi się cos zupełnie innego i nic oprócz usunięcia nie moge z tym codeciem zrobić. Prosze o pomoc!!!
Lady Sylwia
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Sie 2007, 14:15

Postprzez Bozz » 31 Sie 2007, 14:57

PostUA:

Zamiast tamtych polecam te kodeki: https://www.instalki.pl/download/programy/windows/multimedia/kodeki/ffdshow/
A jak chcesz tamte to tutaj: http://cartonne.free.fr/download/sld.codec.pack.2.2.exe

Ja jednak polecam te pierwsze
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez Lady Sylwia » 31 Sie 2007, 15:48

PostUA:

Zainstalowałam najpierw ten o którym pisałam - nie zadziałało. Odinstalowałam i zaistalowałam ten polecony. Niestety tez nie zadzaiałał. Nie wiem czy to jest istotne, ale te klipy mam w formacie mpeg. Poza tym po formcie gdy robie na Movie Makerze pojawia mi się komunikat o minimalnej pamięci wirtualnej. Wczesniej tego nie było, a RAMu mam tyle samo. Może to od tego? Zastanawiam sie także nad odinstalowaniem Movie Makera i pobraniem go z internetu z SP2 (czy jakos tak). Bo ja chyba tego nie mam. Wogóle nie wiem o co z tym SP2 chodzi.
Lady Sylwia
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Sie 2007, 14:15

Powróć do Obróbka Foto, Audio, Video

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]