TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Windows padł i nie idzie zainstalowac nowegoo :/

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Windows padł i nie idzie zainstalowac nowegoo :/

Postprzez kukaszr » 30 Maj 2006, 09:35

PostUA:

Witam! Wczoraj byłem zmuszony wyłączyć pc "nagle" nie przez zamknij system... no i dzis nie idzie go wlanczyc... znaczy idzie ale pisze ze trzeba go naprawic z plyty i wcisnac "R" Sęk w tym, ze on chce go naprawiac z kopii zapasowych czy jak to tam sie nazywa ale ja tego nie mam :/ no i nie idzie nic zrobic...

Wiec chciałem zainstalowac z bootowania :/ No ale komputer nie moze nic zrobic bo jak zaczyna "wyszukiwac poprzednich wersji windows" przestaje odpowiadac... no i nic...:/

Mam na pc zainstalowany linux wiec probowalem z linuxa wlaczyc auorun'a xp'ka no ale nie idzie :/

Poradzi ktoś co by mozna zrobic? Chyba, ze sprobowac zaintalowac win 98 <lol>
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez kukaszr » 30 Maj 2006, 12:03

PostUA:

wkoncu ruszyloooo

ale win potraktował moje partycje C i F jako jedna C160Gb :evil: :evil: no i sformacił mi cały twardy dysk

No COMENTS!! 80GB filmow i 20GB muzy poszlo w pi**z**du
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez niunka » 30 Maj 2006, 12:37

PostUA:

Trzeba bylo sformatowac partycje z win spod linuxa i bylo by ok.
Pozatym i tak musiales cos spieprzyc,bo musi sie zabotowac i sformatowac z plyty,podczas instalacji pyta przeciez na ktorej partycji zainstalowac system,sam z siebie nic nie usunie.

A trzeba bylo zrobic backup C :) i nie bylo by problemu

pozdrawiam
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez kukaszr » 30 Maj 2006, 13:34

PostUA:

nie szlo sformacić spod linuxa ;/ pewnie szloo temu zapobiec ale no mi sie nie udało ;(
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników