TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Windows Vista Home Premium PL OEM - link

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Windows Vista Home Premium PL OEM - link

Postprzez BlackHawk » 07 Lis 2008, 22:05

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

Witam!
Z góry uprzedzam, że nie jest to temat o piractwie, jest to prośba o pomoc. Posiadam oryginalny klucz do tego systemu, zanim ktoś usunie niech przeczyta do końca post.
Mam laptopa Asus Z53SV, jakiś czas temu rozsypał mi się system (właśnie Vista, klucz do visty mam naklejony na spodzie laptopa), wywaliło mi wszystkie partycje(sprawdzałem w GParted i usunęło mi wszystkie partycje jeden wielki blok niepodzielonej przestrzeni) więc postanowiłem wykorzystać to i zainstalować XP (również oryginał). Po zainstalowaniu okazało się, że nigdzie w necie nie ma sterów do podzespołów w moim lapku, te co niby są są strasznie niestabilne(problemy z dźwiękiem i sterownikami USB-wywala mi neta, który jest wpięty właśnie w USB oraz myche). Dzisiaj chciałem zainstalować ponownie Viste ale okazało się, że nawet mi partycje recovery wywaliło i z płytką, którą mam nic nie zrobię.
Zastanawiam się czy jest jakikolwiek sposób aby tą partycję odzyskać?? Stworzyć na nowo??
Słyszałem o jedynym w rezultacie skutecznym sposobie czyli pobranie z internetu iso z systemem odpowiednim i zainstalowanie na moim kluczu.
Stąd też temat i prośba czy ma ktoś linka.

Nie chciał bym równocześnie byś celem jakiśkolwiek kpin bo temat jest dla mnie ważny, nudzi mnie restart kompa po każdym filmiku obejrzanym na YouTube, albo każdym filmie obejrzanym na kompie, po każdej jednej piosence z płyty.

Proszę o pomoc
z góry dziękuję i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
BlackHawk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Lip 2005, 18:17
Miejscowość: Poznań

Re: Windows Vista Home Premium PL OEM - link

Postprzez Neon1992 » 07 Lis 2008, 22:15

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

Torrent?
Jeżeli masz oryginalny klucz (licencja) to chyba nie ma różnicy z jakiego źródła pochodzi płyta (obraz płyty), ważne że masz licencję.
;)
Awatar użytkownika
Neon1992
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Paź 2008, 20:02
Pochwały: 4

Postprzez BlackHawk » 07 Lis 2008, 23:44

Szukałem ale z tego co się orientowałem to mam szukać dokładnie takiej jak ja mam bo np. jak ściągnę wersję eng to może być problem z kluczem ale, że nie do końca się znam i nie chce też pozbyć się kompa na kilka dni z powodu braku odpowiedniej wersji. Chcę mieć pewność, że nie pozbawi mnie to kompa w pracy na kilka dni. Na torrentach są głównie Ultimate albo Basic a nie wiem czy klucz będzie pasował.
Awatar użytkownika
BlackHawk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Lip 2005, 18:17
Miejscowość: Poznań

Postprzez LucaS » 08 Lis 2008, 00:04

PostUA: Opera/9.62 (X11; Linux i686; U; en) Presto/2.1.1

To jaką masz wersje (Home, Basic, Ultimate, itd) zalezy tylko od klucza.
Musisz tylko uważać aby nie ściągnąć wersji już pełni aktywowanej z pirackim kluczem (zintegrowanym też).

Ja bym wolał poszukać znajomego z oryginalną Vistą i skopiować płytkę.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]