TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Windows Vista i ciągła praca dysku.

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Windows Vista i ciągła praca dysku.

Postprzez Olo_PL » 13 Gru 2008, 16:13

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.0.4) Gecko/2008102920 Firefox/3.0.4

Zainstalowałem sobie trzydziestodniową wersje systemu Windows Vista Ultimatum. Wszystko ładnie pięknie działa. Tylko dlaczego jak nie mam włączonego żadnego programu to dysk nadal ciągle pracuje (chyba to się poznaje po migającej ciągle czerwonej diodzie). Przy XPku tego nigdy nie było. Owszem, coś tam migło ale bardzo rzadko. A tu to niekiedy jest tak że się dioda świeci jednostajnie. Wiek ktoś jak to naprawić? czy po prostu ten system już tak ma.
Mój sprzęt: System: Microsoft Windows XP professional z dodatkiem SP2 Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Prcesor 3600+ 2.01Ghz Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT 256mb Pamięć ram: 2,00 GB Monitor: Flatron L204WS LG
Awatar użytkownika
Olo_PL
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:47
Pochwały: 1

Re: Windows Vista i ciągła praca dysku.

Postprzez lukasz_rex » 07 Sty 2009, 02:21

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)

A wienc Ten system to juz tak ma bo albo ci defragmentuje dysk albo skanuje albo cos tam jescze robi ale niepowinien tak caly czas chyba ze masz strasznie wolny komputer
lukasz_rex
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lip 2006, 17:36
Miejscowość: Zuun

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]