TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Windows Vista oraz problem z svhost.exe

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Windows Vista oraz problem z svhost.exe

Postprzez k0val » 30 Lip 2005, 23:52

PostUA:

czy mozna z kąs pobrać tą windows vista ? Do tego mam problem poniewaz mam radiówke i lacze sie poprzez podanie loginu i hasla i jak mi sie uruchamia komputer to musze zamknać kilkakrotnie svhost.exe w procesach, tzn otwiera mi sie ich 4 a musi być tylko 1 jak zamkne pozostale 3 to odpalam normalnie a jak tego niezrobie to mogę klikac i klikać ... i nic nieda ..
k0val
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Lip 2005, 23:50

Postprzez zebra » 31 Lip 2005, 01:29

PostUA:

http://www.tdt.org.pl/katalog.php?szuka ... ista&kat=2 - plik torrenta, do ściągnięcia przez BitCometa, na przykład. Dział p2p na INSTALKACH... A co do pliku svhost.exe, to sprawdź w elementach autostartu, czy jest on uruchamiany i spróbuj go odznaczyć. Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot], Illidan