Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Windows XP Black Ekran =(

19 Sty 2008, 20:57

Witam mam problem bowiem komp rano dzialal normalnie wlaczam go idzie wszystko normalnie sys sie laduje ale tam gdzie ma byc ten ekran powitalny jest czarny ekran i nic sie nie dzieje tak samo tryb awaryjne wlaczam laduje sie to mi kompa resetuje co to moze byc ?

ehhe

19 Sty 2008, 23:22

Reinstal systemu lub wcisnij F8 i tryb debugowania

20 Sty 2008, 00:29

miałem to samo i spowodowane to było trojanami w systemie....reinstalacja windowsa to chyba jedyne rozwiązanie.....

pzdr

ehhe

21 Sty 2008, 14:17

powiem ci tyle pomaluj ekran monitora farbom jeśli pomogłem a napewno to daj +

21 Sty 2008, 15:47

powiem tak miałem identyczny problem za dużo wirów koledzy mi wgadywali że system mi wygasł jakies głupoty i żebym system przywrócił jak ja nawet do windy nie mogłem wejsc :shock: reinstall pomógł chociarz nie poddawaj sie tak łatwo POWODZENIA

21 Sty 2008, 15:59

Tam w tym oknie jak odpalasz tryb awaryjny masz jeszcze opcję przywróć ostatnie działające ustawienia.... czy to też nic nie daje?

Jeżeli to jest wina wirusów możesz udać się do kolegi podłączyć jego dysk u niego i przeskanować z jego komputera, jeśli coś będzie to zniknie.....

Tylko pamiętaj żeby nie przenosić nic ze swojego dysku na jego... bo tak on też będzie miał syffffff :P.

Najlepiej podłączyć, niech windows Go zainstaluje i idźcie do trybu awaryjnego i w nim skanujcie....

28 Sty 2008, 23:00

sprawdz sobie czy zasilanie do dysku masz w pozadku czy kabelki dobrze lacza ja mam podobny problem bo mam wtyczke walnieta przy dysku i jak ja rusze to mam black ekran wiec lepiej nie tykac :D
Wyślij odpowiedź