TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Windows XP Black Ekran =(

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Windows XP Black Ekran =(

Postprzez pewniak » 19 Sty 2008, 20:57

PostUA:

Witam mam problem bowiem komp rano dzialal normalnie wlaczam go idzie wszystko normalnie sys sie laduje ale tam gdzie ma byc ten ekran powitalny jest czarny ekran i nic sie nie dzieje tak samo tryb awaryjne wlaczam laduje sie to mi kompa resetuje co to moze byc ?
pewniak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Lip 2006, 19:41

ehhe

Postprzez krycha666 » 19 Sty 2008, 23:22

PostUA:

Reinstal systemu lub wcisnij F8 i tryb debugowania
krycha666
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Sty 2008, 00:26

Postprzez nawrok888 » 20 Sty 2008, 00:29

PostUA:

miałem to samo i spowodowane to było trojanami w systemie....reinstalacja windowsa to chyba jedyne rozwiązanie.....

pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

ehhe

Postprzez krycha666 » 21 Sty 2008, 14:17

PostUA:

powiem ci tyle pomaluj ekran monitora farbom jeśli pomogłem a napewno to daj +
krycha666
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Sty 2008, 00:26

Postprzez murarz777 » 21 Sty 2008, 15:47

PostUA:

powiem tak miałem identyczny problem za dużo wirów koledzy mi wgadywali że system mi wygasł jakies głupoty i żebym system przywrócił jak ja nawet do windy nie mogłem wejsc :shock: reinstall pomógł chociarz nie poddawaj sie tak łatwo POWODZENIA
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez destyny » 21 Sty 2008, 15:59

PostUA:

Tam w tym oknie jak odpalasz tryb awaryjny masz jeszcze opcję przywróć ostatnie działające ustawienia.... czy to też nic nie daje?

Jeżeli to jest wina wirusów możesz udać się do kolegi podłączyć jego dysk u niego i przeskanować z jego komputera, jeśli coś będzie to zniknie.....

Tylko pamiętaj żeby nie przenosić nic ze swojego dysku na jego... bo tak on też będzie miał syffffff :P.

Najlepiej podłączyć, niech windows Go zainstaluje i idźcie do trybu awaryjnego i w nim skanujcie....
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez Splitz » 28 Sty 2008, 23:00

PostUA:

sprawdz sobie czy zasilanie do dysku masz w pozadku czy kabelki dobrze lacza ja mam podobny problem bo mam wtyczke walnieta przy dysku i jak ja rusze to mam black ekran wiec lepiej nie tykac :D
Awatar użytkownika
Splitz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Gru 2007, 13:41
Miejscowość: Rzeszow

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]