TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Wiosna

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Wiosna

Postprzez judasz » 21 Mar 2006, 13:48

PostUA:

Mimo, że pogoda na to nie wskazuje, w poniedziałek rozpoczęła się astronomiczna wiosna. Stało się to dokładnie o godzinie 19.27, gdy Słońce znalazło się punkcie równonocy wiosennej, zwanym także punktem Barana.

Meteorolodzy za wiosnę uznają porę, w której temperatura dobowa waha się między 5 a 10 stopni. Tymczasem do takiego ocieplenia jeszcze daleko. Ale choć klimatycznej wiosny nie ma :( astronomiczna już się rozpoczęła.
INSTALKI.pl - programy, spolszczenia, kodeki, antywirusy, nagrywanie, komunikatory,
pełne wersje gier, odtwarzacze, tworzenie muzyki, p2p, tv player, ...

Ludzie cię oszukują, klamią, zostawiają, zmieniają się, a 100 kg jest zawsze 100 kg !
Awatar użytkownika
judasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Lut 2005, 15:19
Miejscowość: Żagań

Postprzez Przestrzeń » 21 Mar 2006, 16:00

PostUA:

Spokojnie wszystko w swoim czasie. Nim się obejrzysz będzie ciepło. Ja nie lubie zimy, tego ciągłego chodzenia w kurtce itp. Ale wiosna już nadeszła i bardzo dobrze, bo kiedy jest wiosna człowiek jest radosny nic go nie denerwuje. :smile:
Awatar użytkownika
Przestrzeń
Postujący
Postujący

Dołączenie: 21 Lut 2006, 21:21
Miejscowość: Z Stolicy

Postprzez Madzik2703 » 21 Mar 2006, 17:44

PostUA:

... gdy tak sobie mysle o tej porze w tamtym roku to bylo juz cieplusio ;] a w tym... ta zima jest nie do zniesienia;/ mnie tam ona wprawia w zly humor nawet jak wiem ze jest kalendarzowa wiosna.
poprostu Madzik :D
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2006, 19:08

Postprzez viprex » 21 Mar 2006, 20:00

PostUA:

Madzik2703 napisał(a):... gdy tak sobie mysle o tej porze w tamtym roku to bylo juz cieplusio ;] a w tym... ta zima jest nie do zniesienia;/ mnie tam ona wprawia w zly humor nawet jak wiem ze jest kalendarzowa wiosna.

Co racja to racja

Ale wiosny jeszcze nie "czuć " w powietrzu, chociaż humor mam już lepszy.

Madzik tego samego Ci życzę
:597:
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Postprzez keps » 21 Mar 2006, 20:22

PostUA:

w Gorzowie 21 marca był ładny :) słoneczko świeciło i było nawet nawet ciepło ale słyszałem, że ma sie znowu pogorszyć ... :|
Rozdaje zaproszenia do gmaila mam ponad 100 zaproszeń...
NAJPIERW SZUKAJ W GOOGLE POTEM ZADAWAJ PYTANIA!!!!
<<<< www.google.pl >>>>
Awatar użytkownika
keps
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 01:02
Miejscowość: z neta

Postprzez 1jaa » 21 Mar 2006, 23:48

PostUA:

Zadupie koło Szczecina , slonko świeciło i było w miare ciepło :) Dobrze się zaczeła wiosna! Chyba już wszyscy mocno za nią stęsknieni ;P
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez lonley » 24 Mar 2006, 22:49

PostUA:

Nareszcie za oknem już prawie śniegu nie widać..Zaczynał mi na nerwy działać..Ale wreszcie będzie cieplutko..HURRA!!!! :D
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Postprzez kukaszr » 24 Mar 2006, 22:53

PostUA:

w poznaniu jest całkiem ładna pogoda... nawet mozna powiedziec ze WIOSENNA ;) od poniedziałku ma byc ponad 15c*
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez czajek » 25 Mar 2006, 10:42

PostUA:

ja sobie prognozę "przepowiadam" na tej stronce:
http://meteo.icm.edu.pl/
Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.