Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Wiosna

21 Mar 2006, 13:48

Mimo, że pogoda na to nie wskazuje, w poniedziałek rozpoczęła się astronomiczna wiosna. Stało się to dokładnie o godzinie 19.27, gdy Słońce znalazło się punkcie równonocy wiosennej, zwanym także punktem Barana.

Meteorolodzy za wiosnę uznają porę, w której temperatura dobowa waha się między 5 a 10 stopni. Tymczasem do takiego ocieplenia jeszcze daleko. Ale choć klimatycznej wiosny nie ma :( astronomiczna już się rozpoczęła.

21 Mar 2006, 16:00

Spokojnie wszystko w swoim czasie. Nim się obejrzysz będzie ciepło. Ja nie lubie zimy, tego ciągłego chodzenia w kurtce itp. Ale wiosna już nadeszła i bardzo dobrze, bo kiedy jest wiosna człowiek jest radosny nic go nie denerwuje. :smile:

21 Mar 2006, 17:44

... gdy tak sobie mysle o tej porze w tamtym roku to bylo juz cieplusio ;] a w tym... ta zima jest nie do zniesienia;/ mnie tam ona wprawia w zly humor nawet jak wiem ze jest kalendarzowa wiosna.

21 Mar 2006, 20:00

Madzik2703 napisał(a):... gdy tak sobie mysle o tej porze w tamtym roku to bylo juz cieplusio ;] a w tym... ta zima jest nie do zniesienia;/ mnie tam ona wprawia w zly humor nawet jak wiem ze jest kalendarzowa wiosna.

Co racja to racja

Ale wiosny jeszcze nie "czuć " w powietrzu, chociaż humor mam już lepszy.

Madzik tego samego Ci życzę
:597:

21 Mar 2006, 20:22

w Gorzowie 21 marca był ładny :) słoneczko świeciło i było nawet nawet ciepło ale słyszałem, że ma sie znowu pogorszyć ... :|

21 Mar 2006, 23:48

Zadupie koło Szczecina , slonko świeciło i było w miare ciepło :) Dobrze się zaczeła wiosna! Chyba już wszyscy mocno za nią stęsknieni ;P

24 Mar 2006, 22:49

Nareszcie za oknem już prawie śniegu nie widać..Zaczynał mi na nerwy działać..Ale wreszcie będzie cieplutko..HURRA!!!! :D

24 Mar 2006, 22:53

w poznaniu jest całkiem ładna pogoda... nawet mozna powiedziec ze WIOSENNA ;) od poniedziałku ma byc ponad 15c*

25 Mar 2006, 10:42

ja sobie prognozę "przepowiadam" na tej stronce:
http://meteo.icm.edu.pl/
Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.
Wyślij odpowiedź