TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

wirtualna siec (granie na lanie:P)

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

wirtualna siec (granie na lanie:P)

Postprzez stefanmarek » 12 Maj 2007, 22:15

PostUA:

witam, chcialem z kumplem pograc przez neta na lanie, ale mam wew. ip. ratuje nas tylko hamachi, ale to odpada, wiec moglbym prosic o nazwe jakiegos innego programu tego typu? google milczy, az mam takie wrazenie, ze nie ma innego, ale wierzyc mi sie nie chce :PP
z gory dziekuje i pozdrawiam :)
stefanmarek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Maj 2007, 22:00

Postprzez Kamel » 13 Maj 2007, 00:45

PostUA:

proste to jest www.no-ip.com tam rejstracje zrobicie i sobie sciągasz i potem tam wpiszesz hasło i klikniesz na bużkę aż sie zarumieni i masz wszystko zrobione :D
Kamel
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Sie 2006, 13:38
Miejscowość: mielec

Postprzez stefanmarek » 13 Maj 2007, 01:27

PostUA:

dzieki za odpowiedz tylko nie bardzo to kapuje... to jest na zasadzie hamachi, ze jeden hostuje a drugi sie pod niego podpina? a gdzie jest ta buzka? bo zalogowalem sie do programu i zadnej buzki nie widze...
pozdrawiam
stefanmarek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Maj 2007, 22:00

Postprzez piotrek234 » 13 Maj 2007, 08:21

PostUA:

potrzeby ci WebServ (poszukaj w google) i tam będzie funkcja domeny no-ip
>> wchodzisz w to i naciskasz edit i podajesz swój adres email i hasło do konta na no-ip.com, klikasz "ok" teraz zaznaczasz "ptaszkiem" obok buźki 8) i czekasz aż ci się ona zarumieni
piotrek234
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Sty 2007, 12:52
Pochwały: 2

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]