mam problem taki:
wczoraj wszystko działało ok a dziś od rana nie mogłem nic wydrukowac na zadnej drukarce, mam dwie podpięte 6970 i 3470 (chyba jakoś tak) i gdy daje drukowanie obojętnie czego na obojętnie której to zazwyczaj pisało drukowanie np. 10 mb / buforowanie 9,60 mb ... coś takiego a teraz nawet jak mam 950 kb to mi to stoi nie dam rady nic wydrukować po ponad 40 minutach oczekiwania udało sie na niej wydrukować strone textu z innego komputera (to jest drukarka popięta sieciowo ale ja z swojego mam do niej konkretne połączenie przz usb) jak podpiołem 9670 do drugiego kompa wszystko działa beaz problemy a na mojej nadal nie moge nic zrobić próbowałem zainstalowac sterowniki nowe, pozamieniać porty zrobiłem nawet nowego użytkownika (admina) i z tamtąd też lipa) gdzieś na necie wyczytałem ze jest jakiś virus który niepozwala drukowac i sie podszywa pod drukarke czy coś w tym stylu. daltego zamieściłem to w w bezpieczeństwie, odnosnie spooslv.exe pisali na jakimś forum ze to jest vir drukarki ale po skasowaniu tego oliku nie wykrywało wcale drukarek i misiałem kompa zresetowac, resety nie pomogły nic nie działało, wg.m coś albo z virusem albo z buforem co to moze być ?? please pomocy to komp graficzny a drukarka jest mi niezbędna do pracy.
jak dam zeby mi drukowało bez bufora to działą wszysko ok, a może jest jakaś metoda zainstalowania na nowo plików bbufora jak kopiuje plik spoo ... coś takiego to nic to nie daje lecz jak drukuje text bez bufora nbp cała strona to musze czekać okoo 30 sekund az drukarka załapie co jest ale jak drukuje jakiś obszerny plakat np w psd gdzie zajmuke około 150 MB to nie ruszy mi drukarka zbytnio zdjącie 13 na 10 wydrukowao mi po 20 minutach