Hpest napisał(a):Witam Wszystkich
Trochę nie ładnie ze strony administracji, że pomimo moich dawnych zasług dla forum zostałem potraktowany tak bestialsko...kilka postów łamiących 1pkt regulaminu "spam" i ban na IP dla konta

no cóż, jak sami widzicie i tutaj rzadko teraz zaglądam :] pochłonęły mnie inne ciekawsze zajęcia dostępne m.in w internecie, poza tym nie widziałem dla mnie przyszłości związanych z tym, że serwisem zwłaszcza po incydentach mających ostatnio miejsce

Defakto wyjaśniłem sobie co nieco z Mirahz-em na PW co nie zmienia faktu, że jednak straciliście swojego długoterminowego zasłużonego działacza forum...

Było miło...kiedyś, może i wpadnę tutaj od czasu do czasu. Pozdrawiam wszystkich tych, którzy mnie kojarzą, aż nie chce się wierzyć, że już tyle czasu tutaj razem gościmy.

aaa jeszcze jedno; szkoda niunka że po objęciu stanowiska moda stałaś się tak wyobcowana społecznie i skrupulatna nad miernikowo..aż czasem żal...patrzeć na niektóre twoje wybryki..

Jednakże cieszy mnie fakt, że instalki.pl chociaż robią to powoli, brną do przodu i nie zniknęły jeszcze z sieci co przywołuje wspomnienia związane z naszą dawną współpracą.
Pozdrawiam Hpest*