Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

Witam Ponownie

04 Paź 2006, 17:37

Witam Wszystkich

Po dłuższej przerwie wywołanej pewnymi problemami z sprzętem, a także letniej przerwie wakacyjnej i chwili refleksji oraz zastanowienia powracam na Forum, wraz z jeszcze większym zapałem i zamiłowaniem do pracy. 8) Pozdrawiam administratorów, moderatorów i wszystkich użytkowników Forum i strony "Instalki.pl" mam nadzieję, że będzie nam się pracowało wspólnie jeszcze lepiej niż poprzednio, a przede wszystkim w miłej i sympatycznej atmosferze. Po 153 dniach nieobecności w otoczeniu Internautów przyznam się iż mojej wiedzy o świecie i problematyce komputerowej doznała się niewielka amnestia, :) dlatego też z upływem czasu będę starał się przypominać sobie poszczególne zagadnienia i zwroty. :) Będę usiłował dostosować się do wszystkich zmian które uległy na Forum, a także w dalszym ciągu przestrzegać regulamin . :wink:

Pozdrawiam Hpest

04 Paź 2006, 17:44

Niezłe wejście :D
Witamy.

Re: Witam Ponownie

04 Paź 2006, 18:13

Witam Ponownie 8)

04 Paź 2006, 18:58

nie pamietam cie zbytnio, ale hey :D

pierwsza istotna zmiana -> http://www.instalki.pl/forum/rules.php
druga -> shoutbox
trzecia -> brak danych

04 Paź 2006, 20:18

LucaS napisał(a):nie pamietam cie zbytnio, ale hey :D

druga -> shoutbox
trzecia -> brak danych

Nic dziwnego wkońcu ostatni raz na Forum byłem w "Nie. Kwi 30, 2006" :D Jeszcze raz pozdro dla Załogi Forum, siemasz LucaS. Jeszcze cos ciekawego Mnie omineło ?

04 Paź 2006, 20:29

Hpest napisał(a):
LucaS napisał(a):nie pamietam cie zbytnio, ale hey :D

druga -> shoutbox
trzecia -> brak danych

Nic dziwnego wkońcu ostatni raz na Forum byłem w "Nie. Kwi 30, 2006" :D Jeszcze raz pozdro dla Załogi Forum, siemasz LucaS. Jeszcze cos ciekawego Mnie omineło ?

pochwaly i ostrzezenia :P

04 Paź 2006, 20:38

Siemasz Hpest, kopa miesięcy od ostatniego pobytu :D
No zmiany są, admini (i modki :) ) sie wzieli do pracy :D
Apropos....zostali mianowani nowi moderatorzy :grin: Sam sprawdź kto to jest 8)

05 Paź 2006, 21:57

Witam! ;)

06 Paź 2006, 19:52

Już dostrzegłem istotne zmiany, tylko szkoda, że żadko kto pisze w ShoutBox'ie, dobry pomysł z tymi pochwałami i ostrzeżeniami. Widzę, że Forum zmienia się... na dobre rzecz jasna ;) Elo Rumun, pavko89, czajek, Mirahz :wink:

Re: Witam Ponownie

12 Paź 2006, 12:31

Hpest napisał(a):Witam WszystkichBędę usiłował dostosować się do wszystkich zmian które uległy na Forum, a także w dalszym ciągu przestrzegać regulamin . :wink:
Pozdrawiam Hpest

Regulamin

22. Kolor czcionki zarezerwowany dla Administratora to czerwony, dla Moderatora zielony.

http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=6579

Sam temat bardzo dobry
:)

pozdrawiam

12 Paź 2006, 17:52

Już się tak nie wychwalaj tym Modem :) w końcu nie ty jesteś tu Administratorem. Niepotrzebnie zaśmiecasz Temat i piszesz od rzeczy. W gruncie rzeczy to też łamanie regulaminu. :D

Pozdrawiam* ;)

23 Cze 2007, 22:59

Hpest... widze ze odbanowali ci konto, aż miło cie znów widzieć :) , możesz wytłumaczyć czy miałeś keyloggera czy coś? :)? bo niewierze ze to ty te 5 ostrzeżeń nabiłeś... bardzo się ciesze ze cie odbanowali serio :) :D!!!

25 Cze 2007, 09:19

Hpest nawet sobie avatara zmieniłeś :P no no no :)

28 Lip 2007, 23:00

Hpest napisał(a):Witam Wszystkich

Trochę nie ładnie ze strony administracji, że pomimo moich dawnych zasług dla forum zostałem potraktowany tak bestialsko...kilka postów łamiących 1pkt regulaminu "spam" i ban na IP dla konta :) no cóż, jak sami widzicie i tutaj rzadko teraz zaglądam :] pochłonęły mnie inne ciekawsze zajęcia dostępne m.in w internecie, poza tym nie widziałem dla mnie przyszłości związanych z tym, że serwisem zwłaszcza po incydentach mających ostatnio miejsce :) Defakto wyjaśniłem sobie co nieco z Mirahz-em na PW co nie zmienia faktu, że jednak straciliście swojego długoterminowego zasłużonego działacza forum... :wink: Było miło...kiedyś, może i wpadnę tutaj od czasu do czasu. Pozdrawiam wszystkich tych, którzy mnie kojarzą, aż nie chce się wierzyć, że już tyle czasu tutaj razem gościmy. :wink: aaa jeszcze jedno; szkoda niunka że po objęciu stanowiska moda stałaś się tak wyobcowana społecznie i skrupulatna nad miernikowo..aż czasem żal...patrzeć na niektóre twoje wybryki.. :) Jednakże cieszy mnie fakt, że instalki.pl chociaż robią to powoli, brną do przodu i nie zniknęły jeszcze z sieci co przywołuje wspomnienia związane z naszą dawną współpracą.

Pozdrawiam Hpest* 8)

28 Lip 2007, 23:31

O nasze zniknięcie z sieci to Ty się nie martw 8) Nie łam regulaminu to nie będzie problemu. Oczywiście nikt nie neguje twojego zaangażowania w życie forum.
Zablokowany temat