TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Wkurzajacy problem; nakładka systemu

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Wkurzajacy problem; nakładka systemu

Postprzez Gyver » 11 Sie 2010, 23:52

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.11) Gecko/20100701 Firefox/3.5.11

Witam...
Mam problem tego kalibru, otoż dostalem laptopa w prezencie prosto z Niemiec.Jak sie mozna domyslec mialem niemieckie oprogramowanie... Nie szlo zmienic jezyka na PL gdyz byla to werjsa windows 7 Home.Postanowilem wiec zmienic go na premium badz inny ktory mialby polskie oprogramowanie.Dostalem plytke od znajomego...ponoc 64 bitowy windows premium.Wszystko podczas instalacji bylo w porzadku dopoki nie doszedlem do seriala ... okazalo sie ze nie pasuje.Wlazlem na neta w poszukiwaniu kodu...fertujac stronki kolejno wpisywalem kody do lapka ,zajelo mi to dokladnie 3h... zaden kod nie pasowal :( .Wylaczylem wiec lapka, poniewaz nerwy mnie juz zjadaly. 2 dni pozniej dostalem inne oprogramowanie od mojego kuzyna.
Podejzewalem ze wystarczy wrzucic plytke i popszednia instalacja sie w jakis sposob zresetuje (badz tez bedzie na ekranie wyswietlany jakis klawisz by wejsc do BIOS'u) tak tez sie nie stalo... idac dalej, Windows stanol na kodzie i nie wiem jak teraz to odkrecic by ze tak powiem nalozyc nowo zainstalowany system na drugi ... :sad: do tego czasu zawsze smigalem na XP'ku , wiec jestem calkowitym zoltodziobem co do tego systemu . W kazdym badz razie bardzo prosze o pomoc ... naprawde nie wiem co mam zrobic :sad:
Gyver
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Sie 2010, 23:38

Re: Wkurzajacy problem....

Postprzez mateo8898 » 12 Sie 2010, 10:05

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8

Czyli rozumiem, że po prostu instalacja idzie dalej??? W takim razie musisz najpierw sformatować dysk.
Awatar użytkownika
mateo8898
Moderator
Moderator

Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 966

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]