TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Wlan nokia e65 znajduje Wlan i zaraz gubi

Tematy związane z telefonią komórkową.

Wlan nokia e65 znajduje Wlan i zaraz gubi

Postprzez kruszon92 » 11 Lut 2008, 16:14

PostUA:

witam mam problem mam access point w domu i chyba to co z nim zwiazane to Wlan no wiec staje koło mojego access point"a i wyszukuje Wlan znajduje kilka wlan 3 dokładnie Jakies inter plus00 ,inter plus , i Podkowa Jak sprawdzic który to moj wlan ?

Moj 2 problem to połeczenia z kturymś z tych wyzej wymienionych Wlan połanczam sie a jak pisze łonczenie przez "" wyskakuje mi bład nie mozna połoaczyc i nie odnaleziono Wlan co z tym zrobic ?
Kocham Cie Madzia :*:* Moja na zawsze :):)
Awatar użytkownika
kruszon92
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Paź 2007, 21:18
Miejscowość: Z Miasta królów kraków :)

Postprzez Spalek » 11 Lut 2008, 22:55

PostUA:

Aby sprawdzić które to TWOJE wlan będzie pisać nazwa twojej sieci najcześciej są one zabezpieczone kodem dostępu WAP.A co do drugiego problemu to jest zła konfiguracja napewno. Przeszukaj sieci wlan i jak Ci znajdzie to daj aby Cię podłaczył odo niej i rozpocznij przeglądanie WWW i powinno śmigać.PAmietaj nie łacz się pod WAP/GPRS itd bo to Ci kasę z telefonu zerzre
Spalek
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Sty 2008, 23:02

Postprzez kruszon92 » 11 Lut 2008, 23:31

PostUA:

Troszke rozjasniłem sobie. Poszedłem do Galeri krakowskiej tam jest Wlan i tam mi smiagał wlan na telefonie elegancko. Tylko dlaczego w domu nie chce ? przeciesz mam AP wiec powienien mi dostarczac siec bezprzewodową :(a ty tylko te błedy ze nie mozna połaczyc
Kocham Cie Madzia :*:* Moja na zawsze :):)
Awatar użytkownika
kruszon92
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Paź 2007, 21:18
Miejscowość: Z Miasta królów kraków :)

Postprzez kamuflasz » 12 Lut 2008, 00:24

PostUA:

Jak ja montowałem sobie WiFi w domu to nie musiałem nic szczególnego ustawiać jedynie aktywować tą usługę u operatora internetowe, u którego mam łącze i tyle. Aktywacja taka to jednorazowa opłata i działa mi bez problemów więc MOŻE twój operator też wymaga takiej aktywacji?
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]