Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Wlan nokia e65 znajduje Wlan i zaraz gubi

11 Lut 2008, 16:14

witam mam problem mam access point w domu i chyba to co z nim zwiazane to Wlan no wiec staje koło mojego access point"a i wyszukuje Wlan znajduje kilka wlan 3 dokładnie Jakies inter plus00 ,inter plus , i Podkowa Jak sprawdzic który to moj wlan ?

Moj 2 problem to połeczenia z kturymś z tych wyzej wymienionych Wlan połanczam sie a jak pisze łonczenie przez "" wyskakuje mi bład nie mozna połoaczyc i nie odnaleziono Wlan co z tym zrobic ?

11 Lut 2008, 22:55

Aby sprawdzić które to TWOJE wlan będzie pisać nazwa twojej sieci najcześciej są one zabezpieczone kodem dostępu WAP.A co do drugiego problemu to jest zła konfiguracja napewno. Przeszukaj sieci wlan i jak Ci znajdzie to daj aby Cię podłaczył odo niej i rozpocznij przeglądanie WWW i powinno śmigać.PAmietaj nie łacz się pod WAP/GPRS itd bo to Ci kasę z telefonu zerzre

11 Lut 2008, 23:31

Troszke rozjasniłem sobie. Poszedłem do Galeri krakowskiej tam jest Wlan i tam mi smiagał wlan na telefonie elegancko. Tylko dlaczego w domu nie chce ? przeciesz mam AP wiec powienien mi dostarczac siec bezprzewodową :(a ty tylko te błedy ze nie mozna połaczyc

12 Lut 2008, 00:24

Jak ja montowałem sobie WiFi w domu to nie musiałem nic szczególnego ustawiać jedynie aktywować tą usługę u operatora internetowe, u którego mam łącze i tyle. Aktywacja taka to jednorazowa opłata i działa mi bez problemów więc MOŻE twój operator też wymaga takiej aktywacji?
Wyślij odpowiedź