TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

własna strona na allegro

Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.

własna strona na allegro

Postprzez h.anusia » 21 Sie 2008, 17:54

PostUA:

Witam wszystkich! Mam pytanie czy mógłby mi ktoś doradzić, jak wykonać własną stronę na allegro?? coś próbowałam przy pomocy front page, ale nie wychodzi mi to? Nie wiem, czy jak stworzę tą stronę w programie front page i zapiszę ją w komputerze czy wystarczy? Chodzi mi o to, żeby wystawiona przeze mnie aukcja nie wyglądała standardowo tylko żeby stworzyć sobie jakiś wzór. Dodam, że jestem kompletnie zielona w tej dziedzinie.
h.anusia
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sie 2008, 17:01

Re: własna strona na allegro

Postprzez kukaszr » 21 Sie 2008, 18:22

PostUA:

Cześć, chętnie pomoge ;-) Ja wykonałem za pomoca PhotoShopa, i wszystko to "posklejałem" za pomocą FrontPage.
Efekty mozesz zobaczyć tutaj: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=4639309

Może nie wygląda genialnie, ale zawsze inaczej ;-)
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez h.anusia » 21 Sie 2008, 18:40

PostUA:

Dzięki za pomoc. Powiem, że mniej więcej o to mi chodzi.Nie tyle "strona o mnie" a sama aukcja, będę sprzedawać dziecięce ubrania, (xhyba, że ta strona o mnie jest konieczna) nakładane zdjęcia robię w gimpie, to już umiem, generalnie ta strona ma wyglądać tak (to nie jest reklama tylko przykład)jak chciałabym, żeby to wyglądało:
http://www.allegro.pl/item418936265_zap ... 8_24m.html
h.anusia
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sie 2008, 17:01

Postprzez kukaszr » 21 Sie 2008, 18:56

PostUA:

Najlepiej jest zrobic tak: Image

Zrobić jakiś gustowny obrazek, informujący o kontakcie, kosztach wysyłki itp, itd ;-)

W każda ramkę będzie można wpisywać dowolne informacje, i co wazne zachowa się kształt.
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Powróć do Webmastering, programowanie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników