pomoge zrobic wlasnego OTS-a wierze ze ktos przebije podkarpacki ale wadpie hehe...z checia zagram na jakims dobrym otsie

UA: 

UA: 
 chwilke sie poładuje ...jesli nie wyskoczyl zaden error jest dobrze powinien znajdowac sie tam twoj IP i Global IP przepisz to pierwsze do IP changera (musisz go zainstalowac) hehe i wlacz tibie( ta 7.6) 
 a nastepnie wcisni Change IP tibia powina mrugnać w pasku jesli tak sie stalo jest dobrze 
 ciekawi cie fakt jak zrobic wlasna postac ...wejdz w folder Illusion a nastepnie data a nastepnie acout tam masz pelno plikow z roznymi numerami podaje przykladowy login (numer-5096 Haslo- Marco) po wpisaniu powinno wszystko sie ladnie zalaczyc w tym folderze masz pelno numerow po kliknieciu na jakims wlaczy nam sie okno to pierwsze co zobaczysz to haslo do tego numeru...Zapros kumpli i grajcie w 10 tibia nie powina miec zadnych lagow ale przy wiekszej ilosci graczow nie daje pewnosci...Pytania (sensowne) zadawac pod nr gg 11403994<<< 

UA: 

UA: 

UA: 

UA: 
Człowieku pomyśl z 10x do kogo napiszesz i poco ?! I skąd możesz znać moje IPmolagbal napisał(a):I kolejny popis bezsensownych dzieci smieszny jestes mistrzu IP jest nie zmiene twoje i moje i innych moze zmieniac sie IP sieci wychodzacej ale nigdy twoje ...Po jakiej szkole jestes podstawowej ...na to wyglada nie popisales sie niestety pssssss....
 zapytaj się każdego kto zna się na ots jak ktoś ma Neostrade to jest zmienne IP lub Multi Media dalej to nie wiem ale mam neta Omege i mam zmienne i muszę używać no-ip żeby coś założyć  
UA: 
Kamel napisał(a):Witam raczej to wygląda na poradnik i zapomniałeś dodać że jak ktoś ma zmienne ip to nikt tam nie pogra chyba że przez Hamachi.
molagbal napisał(a):I kolejny popis bezsensownych dzieci smieszny jestes mistrzu IP jest nie zmiene twoje i moje i innych moze zmieniac sie IP sieci wychodzacej ale nigdy twoje ...Po jakiej szkole jestes podstawowej ...na to wyglada nie popisales sie niestety pssssss....

UA: 
molagbal napisał(a):Kamel skoncz gatke bo jest ona do du...przenies sie na forum Mario albo Pokemony tu cie nikt nie chce...

UA: 

UA: 
 zapytajcie np. Snoopy1 on potwierdzi że mu bardziej z tym ots pomogłem niż on napisał poradnik tam gdzie nie trzeba a po 2 pisze bez sensu jak przetrwać na Infernie z 8 lvl'em 
 tak się nie robi głupota już chyba 1 z naszych mod wzięła + prowokuje mnie Molaglobal żeby 
 a tu screen 
 i co to ma znaczyć ?! Nie rozumiem nie wyzywałem go ani nic proszę o warna dla Niunki i bana dla Molaglobal gorszych pierdół nie może być na forum chamstwo zauważcie  
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]