TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Własny OTS <<<od poczatku do konca

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Własny OTS <<<od poczatku do konca

Postprzez molagbal » 27 Sty 2008, 21:26

PostUA:

Witam wszystkich odwiedzajacych serdecznie
pomoge zrobic wlasnego OTS-a wierze ze ktos przebije podkarpacki ale wadpie hehe...z checia zagram na jakims dobrym otsie :D
Remko
Awatar użytkownika
molagbal
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Sty 2008, 20:34
Miejscowość: Daleko

Postprzez molagbal » 27 Sty 2008, 21:43

PostUA:

Potrzebne narzedzia znajdziecie na stronie http://tibiasoft.com
Podam wszystko w podpunktach :D
1)Ściagni to http://tibiasoft.com/bot-69-Illusions_7_6.html
2)Ściagni to
http://tibiasoft.com/bot-63-Multi_IP_Ch ... _8_0_.html
3)Ściagni to http://tibiasoft.com/bot-2-Tibia_7_6.html

Jak juz masz wszystko to ładnie hehe...rozpakuj silnik (illusion) <<ten plik
a nastepnie uruchom :D chwilke sie poładuje ...jesli nie wyskoczyl zaden error jest dobrze powinien znajdowac sie tam twoj IP i Global IP przepisz to pierwsze do IP changera (musisz go zainstalowac) hehe i wlacz tibie( ta 7.6) :D a nastepnie wcisni Change IP tibia powina mrugnać w pasku jesli tak sie stalo jest dobrze :D ciekawi cie fakt jak zrobic wlasna postac ...wejdz w folder Illusion a nastepnie data a nastepnie acout tam masz pelno plikow z roznymi numerami podaje przykladowy login (numer-5096 Haslo- Marco) po wpisaniu powinno wszystko sie ladnie zalaczyc w tym folderze masz pelno numerow po kliknieciu na jakims wlaczy nam sie okno to pierwsze co zobaczysz to haslo do tego numeru...Zapros kumpli i grajcie w 10 tibia nie powina miec zadnych lagow ale przy wiekszej ilosci graczow nie daje pewnosci...Pytania (sensowne) zadawac pod nr gg 11403994<<<

Pisze to wszystko z nadzieja ze ktos w koncu przebije podkarpacki OTS jest to mozliwe wystarczy chciec zycze powodzenia :D
Remko
Awatar użytkownika
molagbal
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Kamel » 27 Sty 2008, 22:04

PostUA:

Witam raczej to wygląda na poradnik i zapomniałeś dodać że jak ktoś ma zmienne ip to nikt tam nie pogra chyba że przez Hamachi.
Kamel
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Sie 2006, 13:38
Miejscowość: mielec

Postprzez molagbal » 27 Sty 2008, 22:33

PostUA:

I kolejny popis bezsensownych dzieci smieszny jestes mistrzu IP jest nie zmiene twoje i moje i innych moze zmieniac sie IP sieci wychodzacej ale nigdy twoje ...Po jakiej szkole jestes podstawowej ...na to wyglada nie popisales sie niestety pssssss....
Remko
Awatar użytkownika
molagbal
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez murarz777 » 28 Sty 2008, 03:35

PostUA:

dobra dobra dosyc najazdów na innych użytkowników gdybym zlookał ten poradnik 6 miechów wczesniej przydałby mi się teraz to takie coś juz potrafie
molagbal masz swojego ots 8) ????
daj jakis link do silnika (nie zawirusowanego pod tibie 7.92 moja ulubiona wersja tibi)
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez tirex52 » 28 Sty 2008, 11:54

PostUA:

Jezu ludzie ja wy możecie w to grać.
Grafika nędzna.
Ale poradnik ok.
Kumplom moim się przyda.
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Sty 2007, 00:19
Miejscowość: Miękowo city :>

Postprzez murarz777 » 28 Sty 2008, 13:54

PostUA:

dobra tirex52 ja w to nie gram bo uzależnia jak mozna w to grac to gra została robiona przez psychologów min bez muzyki nie nudzi się trudno sie oprzec ja juz w to nie gram zrywam z tym :grin: grafika to nie wszystko jeżeli grasz w gry tylko dla grafiki to szkoda patrz tez na strone grywalnosci fabuły gry itp grafa to nie wszystko
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez Kamel » 28 Sty 2008, 22:52

PostUA:

molagbal napisał(a):I kolejny popis bezsensownych dzieci smieszny jestes mistrzu IP jest nie zmiene twoje i moje i innych moze zmieniac sie IP sieci wychodzacej ale nigdy twoje ...Po jakiej szkole jestes podstawowej ...na to wyglada nie popisales sie niestety pssssss....
Człowieku pomyśl z 10x do kogo napiszesz i poco ?! I skąd możesz znać moje IP :/ zapytaj się każdego kto zna się na ots jak ktoś ma Neostrade to jest zmienne IP lub Multi Media dalej to nie wiem ale mam neta Omege i mam zmienne i muszę używać no-ip żeby coś założyć :x A ty co? 4 klasa podstawowa? Czy 6 klasa? Wiem lepiej o OTS niż ty i nie wchodź w komuś w drogę jak nie potrzebujesz Żal ludzie usuńcie ten temat bo się robi syf jak nic i dajcie bana jemu nie będę dzieci wyzywał bo mu się zrobi żal i potem takie gówno za przeproszeniem się robi na forum i teraz to niezły spam zrobiłem przez idiotę :? .
Kamel
Postujący
Postujący

Postprzez Spalek » 28 Sty 2008, 23:08

PostUA:

Kamel napisał(a):Witam raczej to wygląda na poradnik i zapomniałeś dodać że jak ktoś ma zmienne ip to nikt tam nie pogra chyba że przez Hamachi.

molagbal napisał(a):I kolejny popis bezsensownych dzieci smieszny jestes mistrzu IP jest nie zmiene twoje i moje i innych moze zmieniac sie IP sieci wychodzacej ale nigdy twoje ...Po jakiej szkole jestes podstawowej ...na to wyglada nie popisales sie niestety pssssss....

i tutaj się mylicie można założyć serwer na zmiennym IP lecz jest to uciążliwe gdyż za każdym razem zniknie nam połączenie z internetem/rozłączymy się sami nasze IP staje się inne (tutaj dla przykładu podam mamy IP 83.31.190.225 rozłaczyliśmy się z siecią na chwilę i mamy już 83.31.19.129) i za każdym razem osoby,które korzystałyby z naszego serwera musiałyby znać i wpisywać IP aby pograć (pomucić w gierkę) Są na to sposoby aby podczas zmiennego IP'ka mieć stały alians jak to zrobić?? wystarczy mieć program który możemy znaleźć na www.no-ip.info i wystarczy odpowiednio go skonfirugować i stawiać serwery pod gierki na zmiennym IP i podać znajomym nasz ALIANS dla IP'ku
Spalek
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Sty 2008, 23:02

Postprzez molagbal » 29 Sty 2008, 16:27

PostUA:

Tez prawda ale wiesz moja IP nigdy sie nie zmieni bo mam wlasny serwer i jakos ciagle mamjeden i ten sam...eh ale dobze ze ktos normalny pisze takie rzeczy dzieki pozdrawiam...
Remko
Awatar użytkownika
molagbal
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez darkman » 29 Sty 2008, 16:34

PostUA:

molagbal napisał(a):Kamel skoncz gatke bo jest ona do du...przenies sie na forum Mario albo Pokemony tu cie nikt nie chce...

Ciebie tu nikt nie chce, bo nikt tu nie gra w debilne gry tj. Tibia, a już powinieneś dostać bana za rozpowszechnianie hackingu.
darkman
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Maj 2006, 12:17
Miejscowość: Kraków

Postprzez molagbal » 29 Sty 2008, 16:42

PostUA:

Buhaha kolejny batman czy jak ci tam ...psss to jest hakowanie ? cos ci sie myli chyba...
Remko
Awatar użytkownika
molagbal
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez darkman » 29 Sty 2008, 16:45

PostUA:

Chodziło mi o twój wcześniejszy topic. Mod close plz.
darkman
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Maj 2006, 12:17
Miejscowość: Kraków

Postprzez molagbal » 29 Sty 2008, 16:45

PostUA:

I czlowiek sie stara i pisze ludzia jak sie robi OTSa a oni co ...a no widocznie kazdy woli marnowac czas szukajac odpowiedzi na necie ...eh to forum jest pelne hamstwa itp...pssss esrto tu cos pisac odp...NIE
Remko
Awatar użytkownika
molagbal
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Kamel » 29 Sty 2008, 18:10

PostUA:

Witam znowu i dostałem warna za nic i nawet nie wyzywałem tego Molaglobal
on sam jest chamem i dostał 1 Warna a powinien dostać bana popatrz Niunka na inne tematy jego bez sensowne i każdego obrażał i wkurzał już się zrobił off top Niunka nie wiem za co dostałaś moda ale powinnaś tak samo dostać warna za takie coś jak dodawanie błędnych warnów Spalek ma racje www.no-ip.com jest najlepsze tylko stronki nie chciałem dodawać bo się bałem o warna kolejnego :/ zapytajcie np. Snoopy1 on potwierdzi że mu bardziej z tym ots pomogłem niż on napisał poradnik tam gdzie nie trzeba a po 2 pisze bez sensu jak przetrwać na Infernie z 8 lvl'em :/ tak się nie robi głupota już chyba 1 z naszych mod wzięła + prowokuje mnie Molaglobal żeby
taki off top był już chyba nigdzie się nie znajdzie lepszego forum :/ a tu screen Image i co to ma znaczyć ?! Nie rozumiem nie wyzywałem go ani nic proszę o warna dla Niunki i bana dla Molaglobal gorszych pierdół nie może być na forum chamstwo zauważcie :x i po za tym co mi z jednego warna? Zaraz będzie 3 warn pilnujcie to forum...
Kamel
Postujący
Postujący

Następna

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]