TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Wolfenstein - Enemy Territory PROBLEM!

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Wolfenstein - Enemy Territory PROBLEM!

Postprzez dzimi » 28 Gru 2006, 21:31

PostUA:

Witam instaluje te gre pobraną z instalek i wyskakuje mi taki komunikat i za nic nie chce sie włączyc lub cos .Próbowałem odistalowac ale nic reinstalka nic nie daje prosze o pomoc [img=http://img167.imageshack.us/img167/9018/graaz7.png]
I wyskakuje komunikat "colud not load OPENGL subsystem"
Główne zasaady
1. Admin ma zawsze rację
2 Jesli admin niema racji patrz punkt 1
Awatar użytkownika
dzimi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:25
Miejscowość: Tworóg City

Postprzez Snoopy1 » 28 Gru 2006, 23:05

PostUA:

Najprawdopodobniej problem wynika z niezgodności sterowników do karty graficznej z wersją twojego systemu OpenGL.Musisz poszukać sterowników do karty graficznej, przynajmniej tak mi się zdaje.Jeżeli nie to nie wiem spóbuj ściągnąć patcha z tej strony http://www.strefasoftu.net/index.php?si ... gle&id=558 lub poszukaj innych patchów w google.Możesz też spróbować znaleźć innego OpenGL gdzieś w google powinieneś go znaleźć ale to chyba nie to.Wpisz również w google "Problem z grą Wolfenstein Enemy Territory"(chyba dobrze napisałem).Powinno znaleźć troche stron na ten temat ponieważ wielu graczy ma taki prblem w tym ja :D lecz nie chce mi sie robić nic żeby gra działała bo i tak sie tnie.I myślę że to przez kartę graficzną ponieważ mam ją teraz tak słabą że także się niechce włączyć(wina sterowników też pewnie jest).Aha przypomniałem sobie że mam na płycie patcha jakiegoś do ET więc może sprawdze jaka jest wersja tego patcha, ale teraz jest już późno i nie chce mi się płyty szukać.No to namaste i powodzenia :wink: .
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]