TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Ściągłem Worsy 3D z internetu zajmują one 932 MB zainstalowałem je i wgrałem cracka I gry je włączam to wyskakuje mi włóż dysc 1 ale ja niemam tego na płytce a tak wogule to nawet na płytke mi nie wejdzie co mam robić pomóżcie!!!
z bear share instaluje sie takie oprogramowanie szpiegowskie które nazywa sie SAVE radził bym ci je usunac z komputera jak tak zrobiłem i wszystko ok jest ):):):):):)
MARSZAŁEK TO MOJ GG 4464295 napisz do mnie to bede cie kierował po kolei wszystko sie zrobi
niee mart sie bedzie lossssssss ogolnie:):):):)
dobra jak masz nainstalowanego alcochola120% to jedziemy dalej
otwórz programik i w menu wybierz szukanie obrazów klikasz na to i otwiera ci sie nowe okono w lokalizacji musisz zaznaczyć dysk na który program bear share sciagnął (chyba jest to dysk c i tam bear share ma swój folder który nazywa sie my downloads) pamietaj aby zaznaczyc na dole wszystkie rozszerzenia i szukaj. teraz program będzie szukał obrazów znajdujacych sie na dysku .jak programik znajdzie jakis obra jest on wyswiatlany po prawej stronie gdzie jest napisana lokalizacja tego obrazu. minimalizuj program i otwórz go jeszcze raz pod MENU na dole znajduja sie OBCJE klikasz na" napedy wirtualne" w opcji liczba napedów wirtualnych zaznaczasz 1 i klikasz na "ok" maxmalizujesz okno wczesniej zminimalizowane gdzie program wyszukał obraz gry teraz klikasz na zaznaczasz opcje zamontój obraz w napedzie wirtualnym .obraz zostaje zamontowany. zamykasz cały program Alcochol120% wchodzisz na moj kompóter i tam klikach na ikone Worms 3d i gierka sie instaluje.jak gierka zistaje zainstalowana to crackujesz to do folderu gdzie gra została zainstalowana i juz po sprawie pominno pomuc.