TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

WORMS 3D

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

WORMS 3D

Postprzez ferina » 12 Lut 2005, 21:37

PostUA:

witam wszystkich serdeczni, jestem nowym bywalcem na waszym forum, mam nikłe doświadczenie jeżeli chodzi o komputery i wszystko co jest z nimi związane, ale bardzo mnie one interesuja i własnymi siłami i drogami próbuje nauczyć sie czegoś w tym temacie, mam nadzieje że pomozecie mi trochę, tyle marudzenia.. teraz szczegóły: mam grę worms 3d, orginalną i nie moge jej uruchomić, wszystkie parametry jakie są wypisane na pudełku mam spełnione..przy instalacji wygląda że wszystko jest ok, ale podczas uruchomienia pokazuje się informacja, że program windows (nie pamiętam dokładnie :oops: )nie może uruchomić aplikacji, czy że wystapił jakiś błąd..?wyczytałam w instrukcji, że w systemie w2000\xp do zainstalowania gry potrzebne są uprawnienia administratora :?: o co chodzi..?może ktos mi coś doradzić?
pozdrawiam
komputer i internet to moje "skąplikowane" okno na świat...
ferina
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Lut 2005, 21:22
Miejscowość: trójmiasto

Postprzez Mirahz » 15 Lut 2005, 16:34

PostUA:

Witam,
czy ktos poza Toba korzysta z komutera? I jaka jest dokladnie tresc bladu?
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez Marcinkssg » 26 Mar 2005, 23:59

PostUA:

Powiem Ci że po zainstalowaniu gry musisz jeszcze cracka wżycić w odpowiedzie miejsce. Jeżeli tego niezrobiłeś to się niedziwie że błąd Ci wyskakuje, miałem taki sam problem. Powtarzam musisz cracka przenieść w odpowiedzie miejsce.

Pozdro
TYLKO STAL GORZÓW!!!
Awatar użytkownika
Marcinkssg
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Mar 2005, 10:27
Miejscowość: STAL Gorzów !!

Postprzez deamon » 28 Mar 2005, 19:45

PostUA:

jak Ci problem wyskakuje o Administratorze to pewnie masz ograniczone konto zrób się Administratorem i po kłopocie :lol:
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]