Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

WORMS 3D

12 Lut 2005, 21:37

witam wszystkich serdeczni, jestem nowym bywalcem na waszym forum, mam nikłe doświadczenie jeżeli chodzi o komputery i wszystko co jest z nimi związane, ale bardzo mnie one interesuja i własnymi siłami i drogami próbuje nauczyć sie czegoś w tym temacie, mam nadzieje że pomozecie mi trochę, tyle marudzenia.. teraz szczegóły: mam grę worms 3d, orginalną i nie moge jej uruchomić, wszystkie parametry jakie są wypisane na pudełku mam spełnione..przy instalacji wygląda że wszystko jest ok, ale podczas uruchomienia pokazuje się informacja, że program windows (nie pamiętam dokładnie :oops: )nie może uruchomić aplikacji, czy że wystapił jakiś błąd..?wyczytałam w instrukcji, że w systemie w2000\xp do zainstalowania gry potrzebne są uprawnienia administratora :?: o co chodzi..?może ktos mi coś doradzić?
pozdrawiam

15 Lut 2005, 16:34

Witam,
czy ktos poza Toba korzysta z komutera? I jaka jest dokladnie tresc bladu?

26 Mar 2005, 23:59

Powiem Ci że po zainstalowaniu gry musisz jeszcze cracka wżycić w odpowiedzie miejsce. Jeżeli tego niezrobiłeś to się niedziwie że błąd Ci wyskakuje, miałem taki sam problem. Powtarzam musisz cracka przenieść w odpowiedzie miejsce.

Pozdro

28 Mar 2005, 19:45

jak Ci problem wyskakuje o Administratorze to pewnie masz ograniczone konto zrób się Administratorem i po kłopocie :lol:
Wyślij odpowiedź