TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

WR1043ND problem z dyskiem sieciowym..

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

WR1043ND problem z dyskiem sieciowym..

Postprzez grzybolo » 09 Maj 2011, 19:33

PostUA: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0)

Kupilem ten router bo potrzebny był mi dysk sieciowy i go nie ma zrobiłem wszystko jak trzeba (kilkukrotnie resetowałem cudowałem i nic)dysk jest widoczny w panelu routera w zakladce (networg sharing) wszystko ustawione nazwa, hasla wystartowałem go do udostępnienia w sieci w panelu nazwałem go np. ziutek ale jak wchodzę w eksplorera (http://192.168.1.1/ziutek) dysku nie ma mam za to komunikat Username or Password is incorrect.Please refer to the troubleshooting below: ale zapewniam, że jest wszystko dobrze ustawione nie mam już sił - jeszcze jedno z routerem nic nie robiłem żadnych softów nic po prostu z pudła na szafke internet śmiga prawia 118 magabitów a dysku ani huhu na pokładzie ma windowsa 7 home premium i nortona bo juz myśle czy tu nie tkwi przyczyna co wy na to???? Pliss
grzybolo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Maj 2011, 19:14

Re: WR1043ND problem z dyskiem sieciowym..

Postprzez djwujek » 14 Maj 2011, 12:32

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.2; WOW64; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1

A spróbuj tak kliknij na pulpicie prawym myszy nowy skrót tam wpisz \\192.168.1.1\ziutek potem dalej jak zapyta o nazwę użytkownika i hasło wpisz zaznacz na dole zapamiętaj hasło i w ten sposób powinna ci się utworzyć ikona skrót na pulpicie i przez nią spróbuj wejść.
Załączniki
untitled.JPG
untitled.JPG (29.76 KiB) Obejrzany 1579 razy
1.JPG
1.JPG (42.2 KiB) Obejrzany 1579 razy
Image
Awatar użytkownika
djwujek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Cze 2007, 05:09
Miejscowość: Warszawa