Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
przez grzybolo » 09 Maj 2011, 19:33
UA: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0)
Kupilem ten router bo potrzebny był mi dysk sieciowy i go nie ma zrobiłem wszystko jak trzeba (kilkukrotnie resetowałem cudowałem i nic)dysk jest widoczny w panelu routera w zakladce (networg sharing) wszystko ustawione nazwa, hasla wystartowałem go do udostępnienia w sieci w panelu nazwałem go np. ziutek ale jak wchodzę w eksplorera (
http://192.168.1.1/ziutek) dysku nie ma mam za to komunikat Username or Password is incorrect.Please refer to the troubleshooting below: ale zapewniam, że jest wszystko dobrze ustawione nie mam już sił - jeszcze jedno z routerem nic nie robiłem żadnych softów nic po prostu z pudła na szafke internet śmiga prawia 118 magabitów a dysku ani huhu na pokładzie ma windowsa 7 home premium i nortona bo juz myśle czy tu nie tkwi przyczyna co wy na to???? Pliss
-
grzybolo
- Forumowicz

-
- Dołączenie: 09 Maj 2011, 19:14
Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN
Kto jest na forum
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]