TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Wszyscy się tylko chwalą i udają fachowców a jak przyjdzie co do czego to każdt tylko ściemnia,że wie.A ja chciałem przerobić tylko plik mp3 na mmf lub plik waw na mmf.Bo z mp3 na waw już przerobiłem.I prosiłbym nie tylko linka do conventera który niby to przerabia (a w rzeczywistości jest to tylko ściema) ale także o wytłumaczenie-NIBY FACHOWCY
czepiasz sie jak żep psiego ogona, zapytać możesz, ale dam ci dobrą rade jak chcesz coś wiedzieć to poszukaj na www.google.pl tam wszystko znajdziesz a pliki o któe pytasz napewno da sie przerobić
Nie czepiam się i szukałem na gogle,wkurza mnie tylko to że niektórzy się tak chwalą że są tacy mądrzy ,a jak się ich człowiek grzecznie pyta to odpowiadają wymijająco,albo podają strony na których okazuje się że nic nie ma na dany temat.
znam ten ból ja sam jak nic nie znajde po necie na jakiś temat co mnie interesuje to dopiero pytam ludzi na forum a co niektórzy nic nie pisza w związku z tematem tylko co kolwiek chyba poto aby sobie tylko postów natrzepać większą ilość
P.S. Jestem z tobą tzn. zgadzam sie w 100% z twoja wypowiedzią