TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Wtapianie napisów do filmu na stałe

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Wtapianie napisów do filmu na stałe

Postprzez kowal1528 » 09 Wrz 2015, 12:04

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/45.0.2454.85 Safari/537.36

Witam. Mam nadzieje, że temat dobry.
Potrzebuje wgrać napisy na stałe do filmu tak by można było dodać go na hosting do oglądania lub przenieść z komputera na pendrive nie "gołego", oczywiście filmy są w HD i chciałbym by jakość spadała jak najmniej się da. Dopuszczam konwersację. Pliki w jakie chce wtapiać to mp4 i mkv a napisy w ssa.

Do tej pory Free video converter dawał radę ze zwykłymi napisami, ale obecnie mam lepsze napisy graficznie o fajnej czcionce i chciałbym by ta pozostało nie tylko z poszanowania dla autorów napisów, ale i z fajnego designu.
Program MKVtoolnix i mkvmerge znakomicie sobie radzę jednak napisy NIE są na stałe, wtapianie jest poprawne- nowe efekty napisów i czcionki nienaruszone, szybie ale to i nie jest konwertowanie (za szybko) więc pewnie w tym cały problem.
I tak tak wiem, dodając napisy na stałe przez np konwertowanie możemy troszkę stracić na jakości mimo to proszę O SZYBKĄ pomoc.
Pozdrawiam.
kowal1528
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Wrz 2015, 12:01
Sprzęt: Windows 7

Re: Wtapianie napisów do filmu na stałe

Postprzez kowal1528 » 09 Wrz 2015, 15:09

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/45.0.2454.85 Safari/537.36

O cholera nie wierzę, triliard programów, komp już do formatu się nadaje... ale udało się, znalazłem odpowiedni program!
Dokonałem tego programem Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter i mam nadzieje, że komuś to pomoże :)
kowal1528
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Wrz 2015, 12:01
Sprzęt: Windows 7

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]