TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

www.nasza-klasa.pl

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

www.nasza-klasa.pl

Postprzez destyny » 12 Gru 2007, 19:53

PostUA:

Co myślicie na temat tego serwisu, macie tam konto? Jakie są wasze wrażenia?

Jak dla mnie super pomysł ten serwis odnalazłem sobie klasę z podstawówki umówiony już jestem na piwko.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez LucaS » 12 Gru 2007, 20:48

PostUA:

Fajna fajna.... ale straaaaaaaaaasznie muli....gorzej niż serwery fotka.pl :/

Jedno mi się podoba... jak ktoś np dużo gra w jakieś gry online jak ja kiedyś w bilard na gamedesire, może w łatwy sposób dowiedzieć się po numerze gg kto jak się nazywa i gdzie mieszka ;) tym sposobem np wiem jak się nazywa kukaszr czy rapod1 - bo mam ich na gg i importowalem liste do nasza-klasa. Pozdrawienia dla nich :P
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez destyny » 12 Gru 2007, 20:54

PostUA:

Z tymi kontaktami gg to naprawdę fajna sprawa :).
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Postprzez tirex52 » 12 Gru 2007, 21:18

PostUA:

Fajna strona ale długo nie potrwa przecież ci uczniowie co teraz zakładają kubły ze śmieciami na głowę to ci nauczyciele nie będą chcieli z nimi utrzymywać kontaktów
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Sty 2007, 00:19
Miejscowość: Miękowo city :>

Postprzez destyny » 12 Gru 2007, 21:28

PostUA:

A właśnie jeśli chodzi o działanie strony ma to się zmienić po nowym roku, mają kupić nowe serwery:).

O takiej patologi co zakłada śmietniki na głowy nauczycieli to nie będę sie wypowiadał..... to że akurat się teraz tak o tym mówi to jest za sprawą mediów ale ten problem jest już od dawna i teraz będzie coraz gorzej. Ale wina to leży po stronie rodziców bo to właśnie zaczyna wychodzić to bezstresowe wychowanie......
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Postprzez buzu » 12 Gru 2007, 22:35

PostUA:

Nauczyciel jst już od jakiegoś czasu urzędnikiem państwowym i mam nadzieję,że jak zapuszkują paru cwaniaczków albo wlepią poważne grzywny to reszta pajaców wymięknie . :grin:
@destyny bezstresowe wychowanie,dobre dobre to normalny katalizator do wylęgu ludzi bez zasad,wstydu,honoru i ambicji.
Wyobraźcie sobie armie,wojsko,oddział bez dyscypliny,zasad itd.
Normalna apokalipsa :D
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20

Postprzez destyny » 12 Gru 2007, 23:29

PostUA:

Grzywna to dla takiego człowieka żadna kara rodzice zapłacą i po sprawie. Myślę że karą dla niego była by jakaś praca społeczna(nie wykona takiej pracy idzie siedzieć...) np: zamiatanie ulic tak żeby go każdy zobaczył z klasy.... i mógł się pośmiać tak samo jak z tego nauczyciela któremu zakładał śmietnik na głowe...... Prawda taka że nauczyciel w dzisiejszych czasach nie ma żadnych praw.... kiedyś by przylał linijką po łapach i by gnoja ustawił a teraz podniesieni ręki = więzienie......
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Postprzez rapod1 » 13 Gru 2007, 20:15

PostUA:

dzienx za pozdro LucaS. Ja Ciebie tez znalazlem:P i Tirex'a. Stronka ogolnie spoko, ostanio nawet szybciej dziala. strona bardzo pomocna w utrzymywaniu kontakotw ze swoimi starymi znajomymi ze szkolnych lat. Dla mnie tak za 20 lat(jesli dozyje) fajnie bedzie wiedziec gdzie kto mieszka i umowic sie pewnego dnia cala klasa wlasnie na piwko i powspominac wybryki szkolne. w styczniu chyba ma przejsc na nowy serwer. polecam wszystkim ta stronke

odnosnie nauczyciela jako funkcjonariusza to u nas juz jedna sprawa ma isc na policje i do prokuratury, bo ktos ksiedzu podlozyl noge(niby jakies tam naruszenie fizyczne czy cos tam)
Dobre to jest w niektorych sytuacjach ale znow bez przesady.
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków
Pochwały: 2

Postprzez darkman » 13 Gru 2007, 20:38

PostUA:

Zajeczepista stronka, tylko serwery troche mulą.
darkman
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Maj 2006, 12:17
Miejscowość: Kraków

Postprzez buzu » 13 Gru 2007, 20:40

PostUA:

A właśnie przesada jest wskazana.Gnębić gnoi na maxa ,nie dać się zastraszyć.Wyrwać chwasty i żyć normalnie.Patologii nie ma co kształcić,bo szkoda pieniędzy podatników.To i tak jest narybek recydywy.
A państwo chce ich prostować :D Najlepiej to ich wyprostują w kryminale,że im się odechce . Albo sami się rzucą na line albo koledzy ich wybujają,bo taki co siedzi za belfra to totalny frajer albo jeszcze gorzej.
IMO zero litości i to im wtedy wyjdzie na dobre a nie mundurki i identyfikatory.Tak kiedyś było i było ok.Dlatego daaawni wychowawcy chcą się spotykac ze swoimi wychowankami ,uczniami .Bo był respekt i szacunek.
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20

Postprzez destyny » 13 Gru 2007, 20:51

PostUA:

rapod1 napisał(a):
odnosnie nauczyciela jako funkcjonariusza to u nas juz jedna sprawa ma isc na policje i do prokuratury, bo ktos ksiedzu podlozyl noge(niby jakies tam naruszenie fizyczne czy cos tam)

A czy podstawienia haka nauczycielowi to jest przesada? Bo jak dla mnie to nie, księżulek mógł się połamać czy coś? I co wtedy?
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Postprzez VampirLord » 14 Gru 2007, 14:36

PostUA:

mojej klasy nie ma wiadomo mieszkam na końcu świata ^^
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Postprzez rapod1 » 14 Gru 2007, 17:29

PostUA:

destyny napisał(a):
rapod1 napisał(a):

A czy podstawienia haka nauczycielowi to jest przesada? Bo jak dla mnie to nie, księżulek mógł się połamać czy coś? I co wtedy?

akurta tutaj masz racje. ale niektore sytuacje sa poprostu błache. a nawet gdyby ksiezulek sobie cos polamal to nie odrazu na policje i do prokuratury
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Postprzez destyny » 14 Gru 2007, 18:49

PostUA:

rapod1 napisał(a):akurta tutaj masz racje. ale niektore sytuacje sa poprostu błache. a nawet gdyby ksiezulek sobie cos polamal to nie odrazu na policje i do prokuratury

Gdyby to była osoba która sprawiała kłopoty wychowawcze to jak dla mnie nie ma co sie pieprzyć tylko od razu na policje bo to jest jednak uszczerbek na zdrowiu......Co do osoby która nie sprawiała problemów wychowawczych hmmmmm myślę że można by oko przymknąć, nie znaczy to jednak że taka osoba nie poniosła by żadnych konsekwencji.....
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Postprzez rapod1 » 14 Gru 2007, 19:50

PostUA:

destyny napisał(a):Co do osoby która nie sprawiała problemów wychowawczych hmmmmm myślę że można by oko przymknąć, nie znaczy to jednak że taka osoba nie poniosła by żadnych konsekwencji.....
masz racje. konsekwencja mogloby byc obnizenie zachowania do nagannego albo praca na rzecz szkoly lub cos w tym rodzaju
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników