Co myślicie na temat tego serwisu, macie tam konto? Jakie są wasze wrażenia?
Jak dla mnie super pomysł ten serwis odnalazłem sobie klasę z podstawówki umówiony już jestem na piwko.
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
rapod1 napisał(a):
odnosnie nauczyciela jako funkcjonariusza to u nas juz jedna sprawa ma isc na policje i do prokuratury, bo ktos ksiedzu podlozyl noge(niby jakies tam naruszenie fizyczne czy cos tam)
Dobre to jest w niektorych sytuacjach ale znow bez przesady.
UA:
destyny napisał(a):rapod1 napisał(a):
odnosnie nauczyciela jako funkcjonariusza to u nas juz jedna sprawa ma isc na policje i do prokuratury, bo ktos ksiedzu podlozyl noge(niby jakies tam naruszenie fizyczne czy cos tam)
Dobre to jest w niektorych sytuacjach ale znow bez przesady.
A czy podstawienia haka nauczycielowi to jest przesada? Bo jak dla mnie to nie, księżulek mógł się połamać czy coś? I co wtedy?
UA:
rapod1 napisał(a):akurta tutaj masz racje. ale niektore sytuacje sa poprostu błache. a nawet gdyby ksiezulek sobie cos polamal to nie odrazu na policje i do prokuratury
UA:
masz racje. konsekwencja mogloby byc obnizenie zachowania do nagannego albo praca na rzecz szkoly lub cos w tym rodzajudestyny napisał(a):Co do osoby która nie sprawiała problemów wychowawczych hmmmmm myślę że można by oko przymknąć, nie znaczy to jednak że taka osoba nie poniosła by żadnych konsekwencji.....
Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników